Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το παιδί

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το παιδίΣασμός: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς η Θοδώρα χάνει το παιδί. Τί αντίδραση θα έχει;

Η Θοδώρα βασανίζεται από την εγκυμοσύνη της, αν πρέπει να κρατήσει το παιδί του Γιώργη ή όχι, αλλά ο Μανωλάκης, ο αδερφός του τόσο περιφρονούσε, θα γίνει φύλακας άγγελος της. Θα παρέμβει αποφασιστικά για να σώσει το ζευγάρι το γάμο του και να κάνουν μία νέα αρχή μαζί με το παιδί τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Θεοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά. Μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση για το παιδί της και το μέλλον της με τον Γιώργη.

 

 

Αυτό το μωρό θα το κρατήσω, πρέπει να γεννηθεί όπως και να πηγαίνουν τα πράγματα στη ζωή μου, μονόλογει Θεοδώρα.

Μέσα σε όλα αυτά, η Θεοδώρα ενώ αποφασίζει να κρατήσει το μωρό, έρχεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας. Ένα βράδυ ξυπνάει από τις τύψεις και τις ενοχές τρέχει να πει στο Μανώλη πώς πρέπει επιτέλους να πάει στην αστυνομία και να αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης είναι μαφιόζος – Σοκ για την Αιμιλία

Ανεβαίνοντας τις σκάλες πέφτει και χτυπάει, με το αποτέλεσμα αποβάλει. Ο πόνος για τον χαμό του αγέννητου μωρού της την κυριεύει, όμως ξέρει πως πρέπει να συνεχίσει. Πως θα αντιδράσει από δω και στο εξής η Θοδώρα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *