Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Η ντροπή είναι όλη δική σου Λυκούργο»

Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Η ντροπή είναι όλη δική σου Λυκούργο»Μια συνάντηση ανάμεσα στον Στάθη και τον Λυκούργο θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην δραματική σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς . Οι δυο άνδρες που τυχαίνει να είναι και πολύ καλοί φίλοι το τελευταίο καιρό έχουν απομακρυνθεί μετά τα τελευταία γεγονότα που αφορούσαν την Βασιλική και τον κρυφό γάμο της με τον Φίλιππο.

Τι θα δούμε απόψε 17/2 στην Γη της Ελιάς;

Μια σοβαρή επιπλοκή οδηγεί τον Γιώργη στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Η δόση του δανείου παραμένει απλήρωτη κι ο Στέφανος, έξαλλος, πλησιάζει τη Μυρτάλη και της κάνει ένα σοβαρό ξεκαθάρισμα. Τα νερά της Βασιλικής σπάνε και η γέννα της ξεκινά πρόωρα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Σταμάτης πολιορκεί ξανά την Βιολέτα

 

Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Η ντροπή είναι όλη δική σου Λυκούργο»

 

Ο Στάθης συναντά τον Λυκούργο και η συζήτηση μεταξύ τους καταλήγει σε αδιέξοδο καθώς ο Στάθης του κρατάει ακόμα μανιάτικο το γεγονός πως κρυφά πίσω από την πλάτη του ήξερε όλη την αλήθεια για τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου και άφηνε τον φίλο του να νομίζει πως η Βασιλική είναι εξαφανισμένη.

Οι δυο καλοί φίλοι περνάνε μια πολύ δύσκολή περίοδο και ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει αν θα ξανά είναι και πάλι όπως παλιά. Θα κάνει άραγε στην άκρη ο Στάθης τον εγωισμό και θα συγχωρέσει τον Λυκούργο στην σειρά Η Γη της Ελιάς ή όχι

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος των πρωταγωνιστών

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *