Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Βιολέτα

Μία ερωτική εξομολόγηση – φωτιά, έρχεται για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Ο Παναγιώτης και η Βιολέτα θα έχουν έναν έντονο διάλογο στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος θα αλλάξει τη σχέση που έχουν τα τελευταία χρόνια…

Ο Σταμάτης κατάφερε να “ξυπνήσει” τον Παναγιώτη, να τον κάνει να συνειδητοποιήσει τα συναισθήματά του για την Βιολέτα. Μπορεί η φιλία τους να μετρά πολλά χρόνια και οι δυο τους να έχουν περάσει πάρα πολλά μαζί, τα συναισθήματα του Παναγιώτη, όμως, είναι διαφορετικά.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Mάρτυρας κλειδί στην δίκη του Μάικλ

Μέρα με τη μέρα, ο Σταμάτης τον πιέζει να μεσολαβήσει, για να πείσει την Βιολέτα. Θέλει να την κάνει να τον συγχωρέσει, να χτίσει μία οικογένεια από την αρχή, πλάι της και πλάι στον μικρό Ζαχαρία.

Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Βιολέτα

Ο Παναγιώτης καταλαβαίνει πως ενοχλείται στις Άγριες Μέλισσες, τόσο από την παρουσία του Σταμάτη στο Διαφάνι, όσο και από την “πολιορκία” του στην Βιολέτα. Σύμφωνα με το MYtv, δε θα περάσει αρκετός χρόνος, μέχρι να αντιληφθεί πως είναι παράφορα ερωτευμένος μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της Χρυσούλας

 

Αυτή η αποκάλυψη θα σκάσει σαν κεραυνός στην Βιολέτα. Θεωρεί τον Παναγιώτη οικογένειά της και ποτέ δε θα έκανε ένα τόσο ριψοκίνδυνο βήμα. Ο έρωτας είναι ικανός να διαλύσει την φιλία αυτή που χτίζεται επί χρόνια.

Φυσικά, το γεγονός αυτό δε θα αργήσει να γίνει γνωστό σε όλο το Διαφάνι

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *