Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης έτοιμος να φύγει στην Αθήνα με την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης έτοιμος να φύγει στην Αθήνα με την ΕύαΟ νέος αυτός έρωτας, θα φέρει αρκετούς μπελάδες. Ο Στάθης γοητεύεται την Εύα και είναι έτοιμος να τα εγκαταλείψει όλα στην γη της ελιάς, προκειμένου να ζήσει μαζί της στην Αθήνα. Η νέα αυτή ηρωίδα, έρχεται στη Μάνη, προσωρινά.

Έχοντας κληρονομήσει κάποια χωράφια στο Πόρτο Κάγιο, ετοιμάζει το νέο της επαγγελματικό βήμα, χωρίς να έχει στόχο να μείνει μόνιμα στην περιοχή. Η ζωή της, η δουλειά της και το μέλλον της βρίσκονται στην Αθήνα.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες, δε θα αργήσει να φουντώσει. Ο Στάθης θέλει να περνάει χρόνο μαζί της, να είναι στο πλάι της… Μόνον η Εύα κατάφερε να τον “τραβήξει” από τον βούρκο της απελπισίας… Η κατάσταση στο σπίτι με την Αρετή είναι εφιαλτική. Η γυναίκα του δε τον αφήνει να μιλάει με το παιδί του, το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο, εξαιτίας της πρόωρης εγκυμοσύνης.

Διαβάστε Επίσης  Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 41, 42, 43, 44

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης έτοιμος να φύγει στην Αθήνα με την Εύα

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Στάθη να αναθεωρήσει αρκετά. Από τη στιγμή που η Ιουλία του φώναξε πως είναι ευτυχισμένη με τον Κουράκο, θέλει να κάνει και αυτός το ίδιο με την Εύα. Μόνο που εκείνη δεν έχει σκοπό να μείνει στη Μάνη, μόνιμα…

Η Εύα, συνειδητοποιεί πως ο Στάθης είναι ο άντρας της ζωής της και του ζητάει να αφήσει την γη της ελιάς, για να την ακολουθήσει στην Αθήνα. Αυτή η πρόταση θα βάλει σε σκέψεις τον πρωταγωνιστή. Όσο εκείνος ετοιμάζει βαλίτσες, τόσο η Αρετή εξοργίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Άκης ομολογεί τον φόνο του Κοσμά

Με ποιον τρόπο θα τον κρατήσει κοντά της αυτή τη φορά; Ποια στάση θα κρατήσει απέναντι στην Εύα Δήμα; Νέες εντάσεις έρχονται στο σπίτι του Καπερνάρου…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *