Ο Όρκος: Περίληψη για τα επόμενα επεισόδια 5-6

Ο Όρκος: Περίληψη για τα επόμενα επεισόδια 5-6Ο Όρκος, η νέα σειρά της ΕΡΤ1 που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη εβδομάδα προβολής των επεισοδίων επιστρέφει με δυο νέα επεισόδια αυτό το Σάββατο 19/2 τα οποία αναμένεται να συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Τι θα δούμε στα επόμενα δύο επεισόδια (5-6) της νέας σειράς της ΕΡΤ1, «Ο Όρκος», τα οποία θα προβληθούν το Σάββατο 19 Φεβρουάριου στις 22:00 το βράδυ;

Ο Όρκος – Επεισόδιο 5: «Δεύτερη ευκαιρία»

Η Χλόη αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες. Η ομάδα αναλαμβάνει δράση για πρώτη φορά, όμως ο δρόμος δεν είναι έτοιμος να τους δεχτεί. Ούτε και ο Φάνης, όμως, είναι έτοιμος για τον δρόμο. Το γεγονός αυτό τον φέρνει σε κόντρα με τον καθηγητή του, Παύλο. Ο Άγγελος συνειδητοποιεί ότι ο φάκελος 40, πoυ περιέχει στοιχεία της υπόθεσης της εξαφανισμένης κοπέλας, Μιράντας Αλυφαντή, λείπει και το γραφείο της Ηρώς έχει παραβιαστεί στο παρελθόν. Η γραμματέας της Ηρώς (Άντρια) δηλώνει άγνοια για όλα, ενώ η πληροφορία ότι μια νέα δικηγόρος (Κλέλια) έχει αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης περιπλέκει τα πράγματα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Ξεσπά η Λιζέτα: «Φέρε μου πίσω το παιδί»

Ο Όρκος – Επεισόδιο 6: «Το λάθος»

Ο Άγγελος επισκέπτεται το συνεργείο με το μισοδιαλυμένο αμάξι της Ηρώς, προκειμένου να βρει κάποιο στοιχείο. Ο Φάνης, στενοχωρημένος από τη συμπεριφορά του Παύλου, ανοίγει την καρδιά του στην Πάτι και της λέει τι τον βασανίζει. Ο Άγγελος κάνει μια πρόταση στον Σάλβα, που θα του αλλάξει τη ζωή, όσο ο Φάνης διεκδικεί ξανά τη θέση του στην ομάδα, κρυφά από την Ήβη. Η Χλόη δίνει στον Μιχάλη μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ ο μηχανικός του αυτοκινήτου δίνει μια πληροφορία στον Άγγελο, που επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι το δυστύχημα της Ηρώς δεν ήταν τροχαίο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος ζητάει από τη Στέλλα να τα ξαναβρούν

Αυτές είναι οι περιλήψεις των επόμενων 2 επεισοδίων (5 -6) της νέας δραματικής σειράς της ΕΡΤ1, «Ο Όρκος», που θα δούμε στις οθόνες μας το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *