Μόλις Xθες: Στη φυλακή η Λήδα

Μόλις Xθες: Στη φυλακή η Λήδα

Μόλις Xθες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε να μπαίνει στη φυλακή η Λήδα

 

Παντρεύονται Χριστός και Κέλλυ

Ο κλοιός για Έλενα έχει στενέψει, με την ίδια να είναι εγκλωβισμένη στα ψέματα της.

Ο Μιχάλης αποδεικνύει στον Σπύρο ότι μπορεί κι εκείνος να γίνει επικίνδυνος, αν το θελήσει, ενώ η Έλενα κάνει πως εμφανίζει συμπτώματα από την ασθένεια της. Τα ψέματα που έχει πει ως τώρα όμως, την έχουν παγιδέψει. Κι ενώ ο Χρήστος δίνει στην Κέλλυ, που είναι ακόμη στο νοσοκομείο, το δαχτυλίδι του αρραβώνα που το είχε πετάξει όταν τσακωθήκανε, η Λουίζα έχει μία πολύ έντονη λογομαχία με τον Σπύρο.

Μόλις Xθες: Στη φυλακή η Λήδα

Από την άλλη, ο Ιάσονας εξαφανίζεται για άλλη μία φορά με το βανάκι του Σπύρου και αποφασίζει να τον εκβιάσει για να του δώσει το βίντεο. Ο Μιχάλης παθαίνει καταστροφή στο resort και καταλαβαίνει ποιος την προκάλεσε.

 

Σε δίλημμα η Λουίζα

Μόλις Xθες: Στη φυλακή η Λήδα

Την ώρα που η Λουίζα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην επιθυμία της Κατερίνας να δει τον πατέρα της και στον φόβο να απαγάγει ξανά, ο Δήμος ξαφνικά αισθάνεται άσχημα, παραληρεί και πέφτει κάτω, αλλα ευτυχώς είναι και ο Μιχάλης.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 103-104-105-106-107

Ο Σπύρος υποκύπτει στον εκβιασμό του Ιάσονα και του δίνει το βίντεο που δείχνει τι συνέβη με τη Σοφία, αλλά ο Σπύρος έχει κρατήσει αντίγραφα. Ο Δήμος μαθαίνει ποιος πρόλαβε και του έσωσε τη ζωή, ενώ η αστυνομία βρίσκει και συλλαμβάνει τη Λήδα, η οποία μεταφέρεται στη φυλακή.

Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει το όνομα του ανθρώπου που σκότωσε στη φυλακή.

Μόλις Xθες: Στη φυλακή η Λήδα

Τα στοιχεία της απιστίας

Η Έλενα προσπαθεί να πάρει τον Μίλτο με το μέρος της και η Άννα χωρίζει τον Ιάσονα, αλλά η Δάφνη την πείθει να σπίτι. Ο Στάθης προσπαθεί να ξεμπροστιάσει τον Αντρέα, ενώ η Κέλλυ και ο Χρήστος αποφασίζουν επιτέλους να παντρευτούν, αλλά τους περιμένει μία έκπληξη…

Ο Σπύρος υποψιάζεται ότι η Έλενα έχει πλησιάσει τον Μίλτο και τον ανακρίνει. Η Κέλλυ από την άλλη, θέλει να βεβαιωθεί ότι ο Χρήστος δεν έχει ερωτική σχέση με τη Μαρίνα. Εν τω μεταξύ, η Μαρία και ο Μιχάλης μαθαίνουν ποιος είναι τελικά ο Δήμος. Ο τελευταίος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του εκδικηθεί τον πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη…

Ο Σπύρος πιάνει την Έλενα στο γραφείο του και δεν πιστεύει την τις δικαιολογίες της, την ώρα που η Κορίνα και ο Άλκης αισθάνονται οικογένεια με τον μικρό Μάριο αλλά δεν μπορούν να του στερήσουν τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, η Δάφνη έχει στα χέρια της το κατεστραμμένο βίντεο που δείχνει τι συνέβη στην πραγματικότητα με τη Σοφία και θέλει να ανακτήσει το περιεχόμενο του για να μάθει επιτέλους την άλλη αλήθεια. Ο Σπύρος αρχίζει να υποψιάζεται σοβαρά την Έλενα και ο Στέφανος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Ορέστη εναντίον του Σπύρου. Ο Χρήστος και η Κέλλυ παντρεύονται. Η Βάσια βρίσκει αποδεικτικά στοιχεία για την στημένη απιστία του Ορέστη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *