Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να προσεγγίσει τον αδερφό του Νικήτα

Την εμφάνιση του στην σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα κάνει σε λίγο καιρό ο Νικήτας, ο ετεροθαλής αδερφός του Αλέξη δημιουργώντας μεγάλες ανακατατάξεις και στον ίδιο αλλά και την οικογένεια του. Ο άλλος γιος του Θεοδόση θα εισβάλλει στην ζωή των πρωταγωνιστών και οι ισορροπίες θα αλλάξουν. Για ποιο λόγο ο Αλέξης θα προσεγγίσει τον αδερφό του, Νικήτα στην Γη της Ελιάς;

Ο Αλέξης θέλει να έρθει κοντά με τον Νικήτα στην Γη της Ελιάς
Η εξαφάνιση του Θεοδόση θα σκάσει σαν βόμβα στον Αλέξη και την Μαργαρίτα με τους ίδιους να σπάνε το κεφάλι τους στην κυριολεξία για να καταλάβουν τους λόγους τους οποίους οδήγησαν τον άνδρα να φύγει για ακόμα μια φορά μακριά τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αντώνης ξυπνά και δεν θυμάται κανέναν

Ο Αλέξης, όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τον αδερφό του, ο οποίος είναι από την Θεσσαλονίκη και πολύ σύντομα θα κατέβει στην Μάνη. Ο ίδιος καταφέρνει και επικοινωνεί μαζί του με σκοπό να μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του, Θεοδόση. Ο Νικήτας ενώ στην αρχή είναι διστακτικός του λέει όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν του και τις δουλείες του, που μόνο νόμιμες δεν είναι και ο Αλέξης πέφτει από τα σύννεφα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δε με νοιάζει με ποια βγαίνει ο Στάθης»

 

 

 

Ο ίδιος όπως θα δούμε θα κάνει διάφορες κινήσεις με σκοπό να πλησιάσει τον αδερφό του αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ο Νικήτας θα είναι αρκετά διστακτικός και απόμακρος απέναντί του καθώς διακρίνει στο βλέμμα του πως κάτι δεν πάει καλά με τον αδερφό του. Ποια θα είναι η αντίδραση του Αλέξη στην σειρά Η Γη της Ελιάς μόλις μάθει πως ο αδερφός του Νικήτας θα έρθει κοντά με την Μυρτάλη; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως το αρρωστημένο του μυαλό θα σκεφθεί διάφορα με σκοπό να σταματήσει αυτή την σχέση.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *