Αυτοί σκότωσαν τον 19χρονο Θωμά στο Μαρούσι

Αυτοί σκότωσαν τον 19χρονο Θωμά στο Μαρούσι
Αυτοί σκότωσαν τον 19χρονο Θωμά στο Μαρούσι
Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα η υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Θωμά, τον οποίο σκότωσαν στις 18 Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.


.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.
Η ανθρωποκτονία και οι τρεις απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος φίλων του θύματος, έγιναν τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στα θύματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν μεταξύ τους διαφορές σε θέματα αγοραπωλησίας ναρκωτικών.
Όπως εξακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο Θωμά στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.
Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε και πάλι με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους φίλους του θύματος.
Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος αλλά και άλλα αδικήματα.
Διαβάστε Επίσης  Στη Μύκονο η φωτογράφιση της νέας συλλογής των Dolce & Gabbana

Αφήστε μια απάντηση