Σασμός επόμενα επεισόδια : 95 , 96 , 97 , 98

Σασμός επόμενα επεισόδια : 95 , 96 , 97 , 98Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 95 , 96 , 97 , 98. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 95 στις 21/2/22

Επεισόδιο 95

Δευτέρα

Ένα σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα.Η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά ενώ την ίδια στιγμή ο Μανώλης προσπαθεί να μεταπείσει τον Γιώργη με μια τελευταία προσπάθεια.

Η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά σιγά τη θέση του παιδιού της στη καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Ο Αστέρης πνίγεται στη φυλακή καθώς οι ενοχές τον Βασανίζουν και για πρώτη φορά βλέπουμε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πετρή.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 96 στις 22/2/22

Επεισόδιο 96

Τρίτη

Το προαίσθημα που ξυπνά την Καλλιόπη γίνεται σημάδι. Ο Μαθιός ανεβαίνει στο Βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής και τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδών, τον ακολουθούν αθόρυβα. Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μία κλωστή καθώς βρίσκεται ανυπεράσπιστος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή….

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης θα τους παρασύρει όλους στο βούρκο

Η Θοδώρα μετά την εμφάνισή του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μία σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Θα προχωρήσει τελικά στην έκτρωση ή θα αποφασίσει να φέρει τελικά στον κόσμο αυτό το παιδί;

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 97 στις 23/2/22

Επεισόδιο 97

Τετάρτη

Η Στέλλα ζητάει από τη μητέρα της τη Σοφία, εξηγήσεις για τον εραστή της ενώ ο Νικηφόρος, αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία, χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει. Από την άλλη η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για το χαμό του αδερφού της, την ώρα που από το μυαλό της πέρνα μία τρελή σκέψη, ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση….

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Άννα και Δημήτρης συγκατοικούν

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 98 στις 24/2/22

Επεισόδιο 98

Πέμπτη

Η Αργυρώ αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, προκειμένου να πάρει τις απαντήσεις που θέλει, αναζητά έναν απρόσμενο σύμμαχο. Επισκέπτεται τη Στέλλα και της ζητάει να τη βοηθήσει να δεί τον Αστέρη στη φυλακή. Η Στέλλα το αρνείται και της γυρνάει τη πλάτη. Παράλληλα, ο Μαθιός ετοιμάζεται να επιτεθεί στους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη μαθαίνει το σχέδιο του και θα αναζητήσει βοήθεια στη Βασιλική, για να του βάλει μυαλό. Πως θα αντιδράσει η Βασιλική;

H Μαρίνα απελπισμένη από την κατάσταση της Αργυρώς, ετοιμάζεται να πάρει μία απόφαση που θα αφήσει άφωνο τον Αντώνη. Η προσπάθεια της Στέλλας και του Άγγελου να τα ξαναβρούν αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, τη στιγμή που η Σοφία αναγκάζεται να παραδεχθεί την εξωσυζυγική της σχέση. Στις φυλακές η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον Αστέρη και ο ίδιος μπαίνει σε έναν δρόμο, από τον οποίο δεν υπάρχει γυρισμός.

πηγή

Σασμός – Επεισόδια 91, 92 ,93 , 94

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *