Σασμός: Ο σπαραγμός του Μαθιού – Η επική σκηνή της σειράς

Σασμός: Ο σπαραγμός του Μαθιού – Η επική σκηνή της σειράςΗ ώρα ενός ακόμη φονικού πλησιάζει. Η ώρα που η Καλλιόπη ετοιμάζεται να αφαιρέσει με τρόπο απάνθρωπο τη ζωή της Βασιλικής έρχεται. Ο Μαθιός καταρρέει, στη σειρά Σασμός.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια η καπετάνισσα θυμώνει πολύ με τη Βασιλική την οποία και θεωρεί υπεύθυνη για όλα τα δεινά της οικογένειας της. Την κάνει έξαλλη το γεγονός ότι επηρεάζει στο έπακρο της αποφάσεις του Μαθιού και σε μια στιγμή που τελεί εν βρασμώ ψυχής αποφασίζει να αφαιρέσει τη ζωή της Βασιλικής.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η ζωή της Αλεξάνδρας αλλάζει δραματικά

Αυτός ο φόνος – στον οποίο έχουμε αναφερθεί εδώ και πολύ καιρό είναι πλέον πολύ κοντά. Κατά συνέπεια άλλη μια ηρωίδα όπως η Βασιλική που την υποδύεται με έξοχο τρόπο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα πει αντίο στην πολύ επιτυχημένη αυτή σειρά του Alpha.

Σασμός: Ο σπαραγμός του Μαθιού – Η επική σκηνή της σειράς

Όταν ο Μαθιός μαθαίνει για το θάνατο της Βασιλικής

Υπάρχει όμως μια σκηνή στη συνέχεια, η οποία θα συζητηθεί. Είναι η σκηνή που ο Μαθιός μαθαίνει για το θάνατο της Βασιλικής. Ο Δημήτρης Λάλος που υποδύεται το Μαθιό θα μας χαρίσει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, όπως λένε όσοι ήταν παρόντες στο γύρισμα.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: Το άλλοθι του Κώστα καταρρέει

Κάποιοι έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν ως την επική σκηνής της σειράς από το ξεκίνημα της μέχρι σήμερα. Και δεν έχουν άδικο γιατί μιλάμε για τον μεγάλο και μοναδικό έρωτα στη ζωή του πρωταγωνιστή.

Ο Μαθιός, μετά το θάνατο της Βασιλικής γίνεται άλλος άνθρωπος, στη σειρά Σασμός. Δεν έχει νόημα πια η ζωή του χωρίς τη Βασιλική του. Τυφλώνεται από μίσος και διψά πλέον για εκδίκηση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *