Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Η ταυτότητα του Άλφρεντ αποκαλύπτεται – Σε σοκ ο Λυκούργος

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Η ταυτότητα του Άλφρεντ αποκαλύπτεται – Σε σοκ ο ΛυκούργοςΣυμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Η ταυτότητα του Άλφρεντ αποκαλύπτεται – Σε σοκ ο Λυκούργος

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έρχονται με το τελευταίο επεισόδιο για τα Χριστούγεννα και η ταυτότητα του Άλφρεντ αποκαλύπτεται με τον Λυκούργο να χρειάζεται υπογλώσσια.

Αναλυτικότερα, ενώ οι πάντες στο Κουδουνάρι αντιμετωπίζουν τον Άλφρεντ σαν Άγγλο αριστοκράτη, η Πένη γνωρίζει ότι είναι Αλβανός.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Η ταυτότητα του Άλφρεντ αποκαλύπτεται – Σε σοκ ο ΛυκούργοςΗ Λίζα δέχεται πίεση από τον Αλφρεντ για να αποκαλύψει την αλήθεια στον μπαμπά της αλλά σκαρφίζεται χίλιες δικαιολογίες για να το αποφύγει. Ίσως φταίει το γεγονός ότι ο Λυκούργος φαντασιώνεται μικρά «λορδάκια» για απογόνους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά μένει μόνη και καταρρέει

Παράλληλα ο Βασίλης μηχανορραφεί για να ανταλλάξει το οικόπεδο στην Κουνουπίτσα, που είναι στο όνομα της Πωλίνας, με εκείνο στην Γκουργκουτζέλα, που είναι στο όνομα της Πένης. Για να συμβεί αυτό, θα βρεθούν όλοι μαζί στο σπίτι της θείας Παυλίνας.

 

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Η ταυτότητα του Άλφρεντ αποκαλύπτεται – Σε σοκ ο ΛυκούργοςΜια “αξιαγάπητη” θεία που ζει μόνη της με άνοια και τη φροντίζει η Γιορντάνκα, μια κουτσομπόλα και δυναμική γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία. Ο Λυκούργος νιώθει ότι πρέπει να παλέψει για αυτή την κληρονομιά, μιας και νιώθει μειονεκτικά απέναντι στα πλούτη του Αλφρεντ.

Διαβάστε Επίσης  ALPHA: Πότε σταματούν όλες οι σειρές λόγω Πάσχα;

Όταν όμως ο κόμπος φτάνει στο χτένι και ο Αλφρεντ δίνει τελεσίγραφο στη Λίζα το ανακοινώνουν στο Λυκούργο με τραγικά αποτελέσματα στο τελευταίο επεισόδιο «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» για τα Χριστούγεννα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *