Μόλις χθές 91-92: Η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη!

 

Η Κέλλυ πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να συναντήσει τον εισαγγελέα… Οι περιλήψεις των επεισοδίων σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές. Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Η δίκη του Στάθη προχωράει και τα πράγματα δεν φαίνονται ευοίωνα. Η Κατερίνα εξακολουθεί να μένει με τον πατέρα της. Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Στέφανου, βρίσκει τρόπο να εντοπίσουν τον Νικήτα στην Κούβα. Ο Ιάσονας τσακώνεται πάλι με τον πατέρα του, υπάρχουν πληγές που δεν λένε να κλείσουν. Ο Ορέστης προσεγγίζει τη Βάσια και εκείνη δεν είναι σίγουρη για τον σκοπό του. Ο Αντώνης λέει στη Μαρία ότι έφυγε από το σπίτι και από τη Δάφνη. Η Χριστίνα λέει στον Μιχάλη ότι δεν πρέπει να χωρίσουν με τη Λουίζα, πρέπει να μείνει δίπλα της και να την βοηθήσει. Η Κέλλυ κάνει μια μεγάλη θυσία για τον γιο της.

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 91

Η Κέλλυ πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να συναντήσει τον εισαγγελέα και εκείνος ελπίζει ότι θα περάσουν μία νύχτα πάθους όπως παλιά. Ο Χρήστος είναι έξαλλος από αυτή την εξέλιξη και προσκαλεί μία συνοδό να του κάνει παρέα. Η Κέλλυ καταφέρνει τον εισαγγελέα να της υποσχεθεί ότι για αντάλλαγμα θα ελευθερώσει τον γιο της από τη φυλακή και εκείνη του αποκαλύπτει ότι τόση ώρα τον ηχογραφούσε και τώρα τον έχει στο χέρι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω καταριέται και πετάει τον Λυκούργο στο δρόμο

Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Λουίζα και της προτείνει να συμμαχήσουν κατά του Σπύρου και ό,τι εντόπισε τον Νικήτα στην Κούβα. Ο Μιχάλης και η Λουίζα τα ξαναβρίσκουν και αποφασίζουν από κοινού να προσπαθήσουν για την Κατερίνα. Η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη να την δεχτεί πίσω, αλλιώς θα καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Σπύρου. Η Κορίνα είναι έξαλλη με τη μητέρα της που έδιωξε τον Αντώνη από το σπίτι και έρχονται σε σύγκρουση. Ο Αντώνης ζητάει από τη Μαρία να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η «οσκαρική» κατάθεση της Θοδώρας πείθει τον Αντώνη

Μόλις χθές Επεισόδιο 92

17/02. Η κόντρα της Λουίζας και του Σπύρου για την επιμέλεια της Κατερίνας συνεχίζεται όλο και πιο έντονα καθώς ο Σπύρος πλέον δεν φοβάται να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Μιχάλης και ο Στέφανος συνεργάζονται εναντίον του Σπύρου και προσπαθούν να προστατεύσουν τη Λουίζα.

Ο Χρήστος είναι διαλυμένος ψυχολογικά και αποφασίζει να χωρίσει την Κέλλυ. Ο Μιχάλης θα πάει κρυφά να δει την Κατερίνα και άθελά του θα τη στρέψει εναντίον του. Ο Ιάσονας συγκρούεται για πρώτη φορά ανοιχτά με τον Αντώνη. Λένε όσα δεν έχουν πει χρόνια τώρα, αλλά αυτή η σύγκρουση θα αποβεί μοιραία.

Μόλις χθές 89-90: Η Λουίζα έξαλλη με Έλενα και Κατερίνα.

Μόλις χθές 86-87-88: Η Λουίζα απειλεί τον Σπύρο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση