Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια οι γονείς και οι δύο φίλοι του 19χρονου που τραυματίστηκαν

Ραγδαίες οι εξελίξεις για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά, οι δύο νεαροί τραυματίες φίλοι του, εμφανίζονται δημόσια…

Μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, οι εξελίξεις τρέχουν και η αστυνομική έρευνα που έχει προχωρήσει σε βάθος με 9 συλλήψεις, δείχνει να μπαίνει στην τελική της ευθεία. Οι δύο φίλοι του Άλκη που χτυπήθηκαν και τραυματίστηκαν από το «τάγμα θανάτου» των χούλιγκαν, εμφανίζονται για πρώτη φορά. Στο πλευρό των γονιών του αδικοχαμένου τους φίλου, που προσπάθησαν να σώσουν, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Διαβάστε Επίσης  Κολυδάς: Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια- Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά το Σαββατοκύριακο

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι γονείς του 19χρονου Άλκη και οι δυο φίλοι του, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να συναντήσουν την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και διά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας. Όπως ορίζει η νομοθεσία αναμένεται να λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να ενημερωθούν για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Διαβάστε Επίσης  Hράκλειο: 20χρονος απαγχονίστηκε όταν έμαθε ότι η οικογένειά του σφαγιάστηκε από τους Ταλιμπάν

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *