Παγιδευμένοι: Ο Νίκος διεκδικεί την επιμέλεια της Λίνας

 

Παγιδευμένοι: Ο Νίκος διεκδικεί την επιμέλεια της Λίνας

Παγιδευμένοι: Η Χρύσα καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Νίκος, με τη βοήθεια του Χατζή, διεκδικεί την επιμέλεια της Λίνας.Παγιδευμένοι: Ο Νίκος διεκδικεί την επιμέλεια της Λίνας

Παράλληλα, ο Σταύρος και ο Ανδρέας βρίσκουν τρίτο κάλυκα στον τόπο του εγκλήματος και είναι πεπεισμένοι για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον φόνο του Κοσμά. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης αποκόπτεται τελείως από την υπόθεση, για να σώσει τη σχέση του με την Άννα.

Η επιμονή της Χρύσας για το διαζύγιο έχει εξοργίσει τον Νίκο και το χάσμα ανάμεσά τους είναι πλέον αγεφύρωτο. Στη σκέψη πως η γυναίκα του θα συνεχίσει ανενόχλητη τη ζωή της, γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να τη… χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο. 0 άντρας, λοιπόν, ζητάει τη βοήθεια του Χατζή για να δώσει τη χαριστική βολή στη Χρύσα και να της πάρει την κηδεμονία της Λίνας.

Πράγματι, ο Αλέκος δέχεται να αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση και να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερα στοιχεία για την οικογένεια της Άννας, που θα τον βοηθήσουν στην ολοκληρωτική καταστροφή της. Λίγες ημέρες αργότερα, η Χρύσα πληροφορείται πως ο Νίκος προσέλαβε για δικηγόρο τον Χατζή και πως διεκδικεί την επιμέλεια της κόρης τους. Τότε κυριεύεται από πανικό και απελπισία, ενώ όσο και αν προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της δεν τα καταφέρνει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω μετακομίζουν μαζί

Δεν αντέχει να χάσει το παιδί της και όταν αντιλαμβάνεται πως τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, η Χρύσα απευθύνεται για βοήθεια στην Άννα, ζητώντας της να κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει τα σχέδια του Νίκου και του Αλέκου.

Παράλληλα, ο τελευταίος δίνει εντολή στον Μάρκο να κρύψει τον Άκη σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, δίνοντάς του μια ψεύτικη ταυτότητα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης, μετά το τελεσίγραφο της Άννας, επιλέγει να σταθεί στο πλευρό της. Όμως η ένταση που υπάρχει μεταξύ τους δεν μπορεί να καταλαγιάσει τόσο εύκολα. Την ώρα που ο Θοδωρής δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στη φυλακή, ο Ανδρέας με τον Σταύρο καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι υπήρχε και τρίτο άτομο στο σκηνικό του φόνου του Κοσμά, που ενδέχεται να είναι και ο αληθινός δολοφόνος του.

 

Νέα γυναίκα-μυστήριο στη ζωή της Άννας

Ο Δημήτρης και η Αγγελική έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να βρουν τον ένοχο για τη δολοφονία του δικαστή Γεωργίου. Και ενώ συνεχίζουν με προσοχή τις έρευνες, γίνονται άλλοι δύο φόνοι… Ταυτόχρονα, μια μυστηριώδης γυναίκα, η Μυρτώ, εμφανίζεται στο γραφείο της Άννας, ζητώντας να της μιλήσει.

Και ενώ η Άννα προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση έχει η συγκεκριμένη κοπέλα με την παλαιότερη υπόθεση του Θάνου Σταθάκη, ο Δημήτρης αποκόπτεται πλήρως από την υπόθεση της δολοφονίας του Κοσμά. Κι αυτό γιατί ξέρει πως μόνο έτσι υπάρχουν πιθανότητες να σώσει τη σχέση του με την Άννα. Μέσα σε όλα αυτά, ο Σταύρος, στην προσπάθειά του να βρει αποδείξεις για την παρουσία τρίτου προσώπου στο σημείο του φόνου του Κοσμά, πιέζει την Άννα να του αποκαλύψει ποιος της είπε να πάει εκεί που δολοφονήθηκε ο πατέρας της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Τι είσαι μωρέ; Νονός της νύχτας;»

Η τελευταία τού ομολογεί πως ο Χατζής την οδήγησε εκεί, αλλά συμφωνούν να μην το αποκαλύψουν ακόμη για να πιάσουν τον Αλέκο απροετοίμαστο. Η Άννα, όμως, εξακολουθεί να είναι σίγουρη ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα της. Συγχρόνως, η Ειρήνη, φανερά εξαγριωμένη, πηγαίνει στο σπίτι του Σπύρου να ζητήσει εξηγήσεις, ενώ ο Σταύρος και ο Ανδρέας βρίσκουν τον τρίτο κάλυκα στον τόπο του εγκλήματος. Οι δυο τους είναι πεπεισμένοι για την ύπαρξη τρίτου προσώπου και προκειμένου να μην υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα καλούν τον Θοδωρή για αναπαράσταση.

Η εξέλιξη αυτή δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά του Αλέκου, ο οποίος μόλις μαθαίνει τα νέα επισκέπτεται τον Άκη για να καταλάβει αν του κρύβει κάτι. Συγχρόνως η Άννα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι προσπαθούν να αποδείξουν πως κάποιος άλλος είναι ο δολοφόνος του πατέρα της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *