Άγριες Μέλισσες: Έγκυος η Λενιώ – Σε πελάγη ευτυχίας ο Λάμπρος

Ο Ζάχος βάζει σε υποψίες τον Λάμπρο για να τους χωρίσειΆγριες Μέλισσες: Έγκυος η Λενιώ - Σε πελάγη ευτυχίας ο ΛάμπροςΤο πρώτο τους παιδί περιμένουν στις Άγριες Μέλισσες η Ελένη και ο Λάμπρος και το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ από το ευχάριστο γεγονός, αλλά και από το σατανικό σχέδιο του Ζάχου να τους καταστρέψει την ευτυχία προς όφελός του.

Το θαύμα που περίμεναν η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους έγινε! Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και η χαρά τους για όσα θα έρθουν δεν μπορεί να κρυφτεί. Μόνο που δεν υπολογίζουν τον Ζάχο, ο οποίος δείχνοντας πλέον ένα άλλο πρόσωπο, έχει βάλει στόχο να τους χωρίσει και να καταστρέψει την ευτυχία τους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή

H ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες

Ηταν στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Αγριες μέλισσες», όπου η Ελένη έχοντας επιστρέψει στο Διαφάνι από τη φυλακή, έμαθε πως είναι λίγες οι πιθανότητες να μείνει έγκυος. Οι άγριοι βιασμοί που υπέστη από τον Βόσκαρη και εξαιτίας της, δίχως τη δική της έγκριση, έκτρωση που της έκαναν, προέκυψε σοβαρός τραυματισμός που της προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά. «Μόνο από ένα θαύμα θα μπορέσετε να μείνετε έγκυος», της είχε πει η γυναικολόγος που είχε επισκεφθεί τότε και η Ελένη είχε συγκλονιστεί από αυτή την εξέλιξη.

Άγριες Μέλισσες: Έγκυος η Λενιώ - Σε πελάγη ευτυχίας ο ΛάμπροςΩστόσο ο Λάμπρος ήταν δίπλα της και της στάθηκε δίνοντάς της κουράγιο και δύναμη να πιστέψει πως μια μέρα θα καταφέρουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Και αυτή η μέρα φαίνεται πως έχει φτάσει, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη να μαθαίνει πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τί κρύβει ο Κουράκος; Η μεγάλη ανατροπή

Ο Ζάχος βάζει σε υποψίες τον Λάμπρο για να τους χωρίσει

Μια ξαφνική ζαλάδα σε συνδυασμό με την καθυστέρηση που έχει, η Ελένη μπαίνει σε υποψίες πως ίσως είναι έγκυος. Αν και ξέρει πως είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να συμβεί αυτό, ωστόσο μέσα της βαθιά ελπίζει σε ένα θαύμα. Ετσι ζητάει από τη Ρίζω να την εξετάσει και εκείνη της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Ελένη μου, είσαι έγκυος», της λέει και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και κλαίει.

Αργότερα το ανακοινώνει στον Λάμπρο και το ερωτευμένο ζευγάρι νιώθει πως μπορεί πια να ελπίζει σ’ ένα χαρούμενο μέλλον: «Σου το είχα πει πως θα κάνουμε οικογένεια, Ελένη! Να το δικό μας θαύμα που περιμέναμε τόσα χρόνια». Το χαρμόσυνο νέο μαθαίνεται σε όλο το χωριό και οι Διαφανιώτες χαίρονται με το ζευγάρι και του εύχονται κάθε ευτυχία και χαρά.

Μόνο ένας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζάχο. Με το να περιμένει η Ελένη παιδί καταλαβαίνει πως χάνει και την τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει ξανά την καρδιά της και να την κάνει δική του. Ο ίδιος νιώθει απελπισμένος, κλείνεται σπίτι του και το ρίχνει στο ποτό. Και εκεί πάνω στην απελπισία του, σκέφτεται ένα σατανικό σχέδιο που το βάζει αμέσως σε εφαρμογή προκειμένου ακόμα και τώρα να τη διεκδικήσει.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Ο Καρίμ μαθαίνει ότι η Ραζάν πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον Στρατή

Οταν ένα πρωινό συναντάει τον Λάμπρο στον δρόμο τού βάζει υποψίες για την πατρότητα του παιδιού, λέγοντάς του: «Είσαι σίγουρος ότι είναι δικό σου;». Ο δάσκαλος βγαίνει εκτός εαυτού και του απαντάει: «Πώς τολμάς, ρε κάθαρμα, να λες αυτά τα πράγματα; Τολμάς να μιλάς εσύ για την ηθική της Ελένης; Είσαι διπρόσωπος και ελεεινός, δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου».

Παρά το γεγονός ότι ο Λάμπρος δεν πιστεύει όσα του λέει ο Ζάχος, ωστόσο ο σπόρος της αμφιβολίας έχει αρχίσει να ριζώνει μέσα του. Σκέφτεται όλες τις φορές που η Ελένη πήρε το μέρος του ταγματάρχη, τα καλά λόγια που έλεγε για εκείνον, αλλά και το γεγονός πως ο Ζάχος τη γυρόφερνε όσο εκείνος έλειπε στην εξορία. Ολα αυτά διογκώνονται στο μυαλό του Λάμπρου, εξαιτίας και της ψυχολογικής κατάστασης που έχει μετά την επιστροφή του και οι κινήσεις του από εδώ και στο εξής θα θέσουν και την Ελένη στα όριά της

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *