Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ζητά συγχώρεση από τον Άγγελο.

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ζητά συγχώρεση από τον Άγγελο.Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ζητά συγχώρεση από τον Άγγελο.

Σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί η γιαγιά Ειρήνη στη σειρά Σασμός, όταν ο Άγγελος μπει στο σπίτι, ανακοινώνοντας πως τα γνωρίζει όλα για το παρελθόν του. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως τίποτα δε μένει κρυφό.

                    Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ζητά συγχώρεση από τον Άγγελο.

Η Μαρίνα θα σαστίσει. Η απώλεια του Πετρή δε της δίνει περιθώρια να σκέφτεται λογικά, να δρα ψύχραιμα. Η γιαγιά Ειρήνη θα προλάβει το κακό, κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη. Ομολογεί το έγκλημά της στον εγγονό της, με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 35-36: Η Αλεξάνδρα το σκάει με το μωρό!

Ο Άγγελος ακούει την γιαγιά Ειρήνη με προσοχή κι όλα φωτίζονται, στη σειρά Σασμός. Ο Μάρκος διατηρούσε σχέση με την Ανθούλα, πριν γνωρίσει την Μαρίνα. Όταν η Ανθούλα έφυγε έγκυος στην Αθήνα, έστελνε γράμματα στον Μάρκο, τα οποία τα παραλάμβανε η γιαγιά Ειρήνη και τα κρατούσε κρυφά.

Έτσι, ο Μάρκος παντρεύτηκε την Μαρίνα, νομίζοντας πως η Ανθούλα τον εγκατέλειψε και χωρίς να μάθει ποτέ πως έχει έναν γιο. Πέθανε από τα χέρια του Βασίλη Σταματάκη, όταν εκείνος ενημερώθηκε πως η αδελφή του δεν άντεξε τον πόνο κι αυτοκτόνησε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλος Ο Ανέστης Με Ευτυχία Και Άννα – Τις Πετάει Στο Δρόμο

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ζητά συγχώρεση από τον Άγγελο.

 

Στο σχέδιο αυτό συμμετείχε και η Καλλιόπη, χωρίς να το γνωρίζει. Μαζί έκρυβαν τα γράμματα από τον Βρουλάκη, με αποτέλεσμα η Ανθούλα να νομίζει πως απέρριψε κι εκείνη και το παιδί τους.

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το φρικτό της έγκλημα, ζητώντας συγχώρεση από τον Άγγελο. Εκείνος την αγκαλιάζει και γίνεται κι επίσημα μέλος της οικογένειας. Την ίδια χαρά θα νιώσουν και η Μαρίνα με την Αργυρώ, οι οποίες θα τον δουν σαν συγγενή τους.

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ζητά συγχώρεση από τον Άγγελο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *