Η Γη τη Ελιάς: H Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει

Η Γη τη Ελιάς: H Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει

H γη της ελιάς :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς η Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει .

Η σοβαρή επιπλοκή στην γέννα

Η Βασιλική βρίσκεται σε κίνδυνο ακόμη και μετά τη νοσηλεία της. Θα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τις κινήσεις της, αφού ο γιατρός την προειδοποίησε ότι θα έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη. Οι οδηγίες του γιατρού ήταν συγκεκριμένες, μέχρι να γεννήσει η Βασιλική θα πρέπει να κάθεται στο κρεβάτι.

Η Γη της Ελιας: Ο Φίλιππος αλλάζει τη διαθήκη για το παιδί

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο η Αρετή

Δεν πρέπει να κουράζεται και να μην κάνει πολλές κινήσεις. Αυτή η κατάσταση προβληματίζει πάρα πολύ τη Βασιλική με την ίδια και τον Φίλιππο να αρχίζουν να ανησυχούν για το μωρό στη «Γη της Ελιάς». Την ίδια στιγμή, η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε μία πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού οι γονείς της τής έχουν γυρίσει την πλάτη. Μετά τον κρυφό γάμο και τα πολλαπλά μυστικά, η Αρετή κι ο Στάθης είπαν βαριές κουβέντες στην κόρη τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή σοκ που πυροβολούν τον Λυκούργο στην καρδιά

Η αγωνία όλων χτυπάει κόκκινο τόσο για τη Βασιλική όσο και για το αγέννητο παιδί της . Τι θα γίνει; Θα καταφέρει η Βασιλική να γεννήσει το κοριτσάκι της; Σύμφωνα με τα spoilers ναι. Το μωρό της Βασιλικής και του Φιλίππου θα γίνει η αφορμή να ενωθούν οι δύο οικογένειες που τους χώριζε μεγάλο μίσος, χωρίς όμως να έχουν εξαλειφθεί όλα τα προβλήματα. Οι καταστάσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες, άλλες για γέλια και άλλες για κλάματα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *