Η Γη της Ελιας: Ο Φίλιππος αλλάζει τη διαθήκη για το παιδί

 

Μία απρόσμενη κίνηση θα κάνει ο Φίλιππος, σχετικά με την διαθήκη της οικογένειας, στην γη της ελιάς. Ένα γεγονός θα προβληματίσει αρκετά τον ίδιο, αλλά και την μητέρα του, την Χάιδω.

              Η Γη της Ελιας: Ο Φίλιππος αλλάζει τη διαθήκη για το παιδί

Η οικογένεια Στεφανέα έχει ήδη αυξηθεί, με δύο νέα μέλη να φέρνουν χαρά κι αισιοδοξία. Η Βασιλική και ο Φίλιππος ζουν ξέγνοιαστες στιγμές, περιμένοντας την γέννηση της κόρη τους με ανυπομονησία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μακελειό σε παιδικό πάρτυ με θύματα παιδάκια!

Ο Φίλιππος, θέλοντας να είναι σίγουρος για παν ενδεχόμενο στην γη της ελιάς, αποφασίζει να επέμβει στη διαθήκη της οικογένειας. Πιο αναλυτικά, επισκέπτεται τον Κωνσταντίνο στο γραφείο του, ζητώντας του να μιλήσουν.

Η Γη τη Ελιάς: H Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει

Στα χέρια του κρατάει έγγραφα από την περιουσία της οικογένειας, την οποία θέλει να την μοιράσει στα τρία αγαπημένα του πρόσωπα: στην Χάιδω, στην Βασιλική και στην κορούλα του. Ο Κωνσταντίνος δέχεται να τον βοηθήσει, με τις διαδικασίες να ξεκινούν. Με αυτή την κίνηση, ο Φίλιππος δείχνει πως είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για την αγαπημένη του, θέλοντας να εξασφαλίσει το μέλλον το δικό της, αλλά και της κόρης τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Δυο αδέλφια θα χαθούν για πάντα – Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *