Παρατείνεται για έξι μήνες η προσωρινή κράτηση του Δημήτρη Λιγνάδη – Καταπέλτης το βούλευμα

Λίγες ημέρες πριν ο Δημήτρης Λιγνάδης βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, όλα όσα αναφέρει το βούλευμα – κόλαφος για την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, παρατείνεται για έξι μήνες η προσωρινή κράτηση του Δημήτρη Λιγνάδη. Αυτό σημαίνει πως αν δεν γινόταν αυτή η κίνηση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα αφηνόταν ελεύθερος πριν τη δίκη. Κάτι που τελικά όμως δεν θα γίνει.

Διαβάστε Επίσης  Θανάσης Πατριαρχέας-Μαρία Παπαφωτίου: Ευτυχισμένοι μαζί!

Στις 11 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δικαστεί για τον βιασμό τεσσάρων ανδρών οι οποίοι αναμένεται να παρασταθούν όπως και μάρτυρες που θα έρθουν από το εξωτερικό.

Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για την κατάστασή του: “Είναι ήρεμος. Πάντα ήταν ήρεμος. Είναι πρωτοφανή πράγματα… Από τότε που είμαι δικηγόρος δεν θυμάμαι να μην παρατείνεται με βούλευμα η κράτηση του κατηγορουμένου.

Διαβάστε Επίσης  Κατασκήνωσαν έξω από το κάστρο του Windsor οι θαυμαστές του Harry και της Meghan

Δεν θυμάμαι σχεδόν ποτέ να μην παρατείνεται το εξάμηνο στο δωδεκάμηνο και δεν θυμάμαι ποτέ να μην παρατείνεται το δωδεκάμηνο στο δεκαοκτάμηνο. Είναι τυπική διαδικασία. Όπως και τυπικές είναι οι φράσεις που αναφέρονται (σ.σ. στο βούλευμα). Ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος… Είναι σαν κασέτα”.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *