Η Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα: «Είδα τον Αλέξη, ζήταγε βοήθεια…»

Άλλη μια δυνατή σκηνή με πρωταγωνίστρια την Μαργαρίτα έρχεται στην αγαπημένη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς». Η Λυδία Κονιόρδου λοιπόν ως Μαργαρίτα μιλά σε Αθηνά, Μαρία και Χάιδω για ένα όνειρο που είδε στον ύπνο της.

«Είδα τον Αλέξη στον ύπνο μου. Ζήταγε βοήθεια. Ήταν μέχρι τα γόνατα σε κινούμενη άμμο και βυθιζόταν συνεχώς. Περνούσε κόσμος από εκεί κι ο Αλέξης τους φώναζε να τον βοηθήσουν αλλά οι άνθρωποι ή δεν τον έβλεπαν ή τον αγνοούσαν κι αυτός σιγά – σιγά χανόταν μέσα στην άμμο. Τη στιγμή εκείνη ξύπνησα».

Διαβάστε Επίσης  MEGA: Αυτή την σειρά θρύλο ετοιμάζουν οι Ρήγας – Αποστόλου

Η Μαρία που καιρό τώρα είχε καταλάβει τι εστί Αλέξης θα της πει: «Αν ζούσε θα σκότωνε κι άλλους. Κι αυτή τη φορά το επόμενο θύμα θα ήταν η Αθηνά μου. Μαργαρίτα πρέπει να σου πω ότι τον Αλέξη τον υποπτευόμουν ότι σκότωσε τον Γεράσιμο. Του τηλεφωνούσα ανώνυμα για να τον πιέσω να πάει στην αστυνομία».

Η Χάιδω παρεμβαίνει στη κουβέντα και λέει: «Αλλά την κατάλαβε τη Μαρία και ήρθε στο Σούνιο και προσπάθησε να την πνίξει. Και την απείλησε με τη ζωή σου Αθηνά. Με πήρε και μου τα είπε ζητώντας με να έχω το νου μου».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής πιάνει την Δρόσω με τον Λευτέρη

Η Αθηνά πέφτει από τα σύννεφα με όσα ακούει ενώ η Μαργαρίτα αντιδρά φανερά ενοχλημένη για τη στάση τους: «Γιατί δεν μου είπατε τίποτα. Γιατί;» αναφωνεί και βάζει τα κλάματα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *