Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μάνος και Μαρίνα σε νέο πόλεμο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μάνος και Μαρίνα σε νέο πόλεμο

Κι όμως, οι συγκρούσεις δε σταματούν. Ο Μάνος και η Μαρίνα θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι, στην γη της ελιάς, με τη σχέση τους να περνάει από 40 κύματα. Οι πιέσεις ξεκινούν, οι εντάσεις κορυφώνονται και η Μαρίνα φτάνει πολύ σύντομα στα όριά της.

            Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μάνος και Μαρίνα σε νέο πόλεμο

Τί είναι, όμως, αυτό που θα την εξοργίσει; Ενώ όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν πως το ζευγάρι αυτό θα μπορέσει -επιτέλους- να ζήσει ευτυχισμένο, μία ανατροπή θα τους φέρει ξανά απέναντι.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Η Μαργαρίτα νεκρή, η Αλίκη ομολογεί τον φόνο!

Ο Μάνος οργανώνει τον γάμο τους, με τις ετοιμασίες να ξεκινούν. Η Μαρίνα πετάει στα σύννεφα που δε θα χρειαστεί να κρύψει άλλο την σχέση της με τον αγαπημένο της και μαζί κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Βέβαια, τίποτα δεν προχωρά όπως έχει σχεδιαστεί. Ο Μάνος θέλει ένα παιδί από την Μαρίνα, γεγονός που φέρνει σε άσχημη θέση την ηρωίδα, στην γη της ελιάς. Εκείνος την πιέζει να φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, έχοντας άλλα κίνητρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα τραβάει βίντεο – Τι σχεδιάζει;

Είναι πολύ πιθανό ο Μάνος να στοχεύει στην περιουσία των Βρεττάκων, γνωρίζοντας πως το πρώτο “εγγόνι” μπορεί να τα αποκτήσει όλα στο όνομά του. Η Μαρίνα, όμως, είναι κάθετη και αρνείται την πρότασή του. Δε νιώθει έτοιμη να κάνει παιδί, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να ξεσπούν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Δε θα αργήσει η στιγμή που το θέμα του παιδιού θα “διχάσει” τους δύο πρωταγωνιστές. Ποια στάση θα κρατήσουν και πώς θα διαχειριστεί η Μαρίνα την πίεση;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *