Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια : 13 , 14

Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια : 13 , 14Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια. Περιλήψεις των επεισοδίων13 , 14 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς τουMEGA.

 

Σκοτεινή Θάλασσα επεισόδιο 13 στις 14/2/2022

Ο Χρήστος λέει στον Κωστή ότι ο μοναδικός τρόπος για να τον συγχωρέσει είναι να τον βοηθήσει στην έρευνα για την Άννα. Ο Κωστής δέχεται, αλλά η έρευνα δεν οδηγεί πουθενά. Απογοητευμένος, ο Χρήστος πάει να βρει τη Σμαρώ και να της ζητήσει συγγνώμη για το προηγούμενο βράδυ. Εκείνη τον διώχνει. Ο Χρήστος καταλήγει σε ένα μπαρ, πίνει για πρώτη φορά αλκοόλ έπειτα από χρόνια και μεθάει.

Ο Ζήσης πιάνει δουλειά στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Βλάση. Παράλληλα, αναλαμβάνει να πληρώσει τον δικηγόρο για το δικαστήριο της Άννας κατά της εταιρείας Δελλή. Μία υψηλόβαθμη αστυνομικός, η Αντωνία, έρχεται από τα κεντρικά για να ερευνήσει μαζί με τη Σμαρώ την υπόθεση του Ρώσου που βρέθηκε σκοτωμένος στις Αλυκές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

 

Σκοτεινή Θάλασσα επεισόδιο 14 στις 15/2/2022

Ο Χρήστος βρίσκεται σε μανιακό επεισόδιο. Μαζί με τον Κωστή σκάβει στον περίβολο έξω από ένα ξωκλήσι, πιστεύοντας ότι εκεί θα βρει το πτώμα της Άννας, που υποτίθεται ότι έχει θάψει ο Μιχάλης. Αυτό που βρίσκει, όμως, είναι ένας ξύλινος σταυρός. Ο Χρήστος επιστρέφει στο σπίτι του και σκίζει ένα-ένα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει για την Άννα. Στο μεταξύ, ο Ζήσης αναλαμβάνει ως προπονητής τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Αλέξη έρχεται με αυτοκτονία;

Στο οικογενειακό τραπέζι, η Ροδιά τσακώνεται έντονα με την Όλγα, αφήνοντας αιχμές για την εξαφάνιση της Άννας. Η Σμαρώ με την Αντωνία συνδέουν τη δολοφονία στις Αλυκές με τον «Εγγλέζο» και ανακρίνουν τον Σάκη. Το βράδυ, ο Χρήστος καταλήγει πάλι στο μπαρ να πίνει και να φλερτάρει με τη γυναίκα πίσω από το μπαρ. Εκεί βρίσκεται όμως και ο σύντροφός της, ο Βλάσης, μαζί με τον Ζήση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *