Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 146 , 147 , 148, 149 , 150

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 146 , 147 , 148 :. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

          Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 146 , 147 , 148

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 146 στις 13/2/2022

Επεισόδιο 146
Η Μαργαρίτα κι ο Αλέξης αρνούνται να πιστέψουν πως ο Θεοδόσης τους εγκατέλειψε για δεύτερη φορά. Ψάχνουν τα νοσοκομεία, φοβούμενοι μην έπαθε κανένα ατύχημα, αλλά δεν βρίσκουν άκρη. Ο Αλέξης αρχίζει να υποτροπιάζει ψυχολογικά, καθώς συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του τού γύρισε την πλάτη ξανά, ενώ η Μαργαρίτα καταριέται τον εαυτό της που του επέτρεψε να ξαναμπεί στις ζωές τους. Τί έχει συμβεί με τον Θεοδόση;

Ο τρόπος με τον οποίο η Ιουλία αποφεύγει τον Στάθη αρχίζει να τον εξοργίζει, με αποτέλεσμα να ακουστούν βαριές κουβέντες από εκείνον. Παράλληλα, ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως η παραμονή του στο σπίτι είναι προσωρινή. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει χωρίσει κανονικά με την Αρετή και θα έχει φύγει.

Η Αντιγόνη μετακομίζει στο σπίτι του Ισδωρου, με τον Μάνο να περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα αυτής της συγκατοίκησης. Ο Κουράκος εντοπίζει τον συνεργό του Ανέστη και διατάζει τη σύλληψή του, ενώ όταν γυρίζει σπίτι τον περιμένει μια παρα πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Η Μυρτάλη νιώθει τον χρόνο να πιέζει, καθώς η τράπεζα απαιτεί την αποπληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου κι εκείνη δεν έχει τα χρήματα. Τι θα κάνει η Μυρτάλη για να ανταπεξέλθει; Χωρίς χρήματα όμως θα μείνει κι η Μαργαρίτα, που ανακαλύπτει ότι ο Θεοδόσης πήρε μαζί του κι όλα τα χρήματα που της είχε βάλει στον κοινό λογαριασμό.

Τρόμος στην Γη της Ελιάς – Στιγμές αγωνίας για την υγεία της βασιλικής και του μωρού

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 147 στις 14/2/2022

Επεισόδιο 147
Ο Στάθης προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει την Ιουλία να χωρίσει και να γίνουν πάλι ζευγάρι, αλλά εκείνη του δηλώνει πως αγαπάει τον Γιώργη. Έτσι, ο Στάθης τής υπόσχεται πως δεν θα την ενοχλήσει ξανά.

Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί πως ο Θεοδόσης όχι μόνο την εγκατέλειψε, αλλά την έπνιξε και στα χρέη. Η Αθηνά προσφέρεται να βοηθήσει, αλλά η Μαργαρίτα αρνείται. Ο Φίλιππος ζητά από τον Κωνσταντίνο να συντάξει μια διαθήκη προκειμένου να εξασφαλίσει τη Βασιλική και το παιδί. Πως θα αντιδράσει ο Κωνσταντίνος;

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Κουράκο και Στάθη – Ο Πότης σε αδιέξοδο

Ο Αλέξης προσπαθεί να καταλάβει γιατί φέρθηκε έτσι ο πατέρας του και τηλεφωνεί στον ετεροθαλή αδελφό του, τον Νικήτα, αλλά εκείνος θα αρνηθεί να του μιλήσει.

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στη Μάνη

Η Μυρτάλη ζητά από τον Κουράκο και την Ιουλία να τη βοηθήσουν να πουλήσει λίγα νομίσματα για να καλύψει τη δόση του δανείου. Ο Ανέστης μαθαίνει για τη σύλληψη του συνεργού του και φοβάται μην τον καρφώσει.

Η Ευτυχία πιέζει τον Αποστόλη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν, αλλά εκείνος της εξηγεί πως θέλει πρώτα να αποκαταστήσει την Άννα.

Ένα γράμμα του Θεοδόση φτάνει στα χέρια της Μαργαρίτας και την κάνει ακόμα πιο έξαλλη, καθώς βεβαιώνεται ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ποτέ.

Η Μυρτάλη δεν μπορεί να συγκεντρώσει τα λεφτά για την πρώτη δόση του δανείου, ενώ αρνείται πεισματικά να δανειστεί από την Ιουλία.

Η Μαργαρίτα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, καλεί τον Νικήτα, τον ετεροθαλή αδερφό του Αλέξη, αγνοώντας πως την ίδια ώρα δύο άντρες έχουν βάλει ένα πιστόλι στον κρόταφο του Αλέξη. Τι θα γίνει μετά;

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης καταστρέφει τη Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 148 στις 15/2/2022

Επεισόδιο 148
Ο Αλέξης μιλά στη Μαργαρίτα για το περιστατικό με τους δυο τύπους που τον απείλησαν προκειμένου να τους πει πού βρίσκεται ο Θεοδόσης, και η Μαργαρίτα τρομοκρατείται, χωρίς ακόμα να ξέρει τι περιμένει και την ίδια.

Στο μεταξύ, ο ένας μετά τον άλλον, διάφοροι άνθρωποι της ζητούν να τους αποζημιώσει για τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Θεοδόσης. Η Μαργαρίτα, πελαγωμένη, αναγκάζεται να ζητήσει τη νομική συμβουλή του Λυκούργου.

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία σπαράζει για τον Κουράκο

 

Ο Κουράκος καλεί τον Ανέστη στο Τμήμα και του κάνει ερωτήσεις για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούν και αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ανέστης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Ολοκληρώνει το σχέδιό του και εκτελεί τον ύποπτο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Κουράκος επεμβαίνει και τρώει μια σφαίρα στο στήθος. Οδηγείται στο νοσοκομείο και τον βάζουν στο χειρουργείο, ενώ όλοι αγωνιούν για τη ζωή του και η Ιουλία καταρρέει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δίνει το νεφρό της στη κόρη της

Η Χάιδω κάνει άλλη μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Στάθη και να τον πείσει να δεχθούν τη Βασιλική, αλλά οι Καπερνάροι εξακολουθούν να κρατούν πολύ σκληρή στάση.

 

Η γη της ελιάς 16/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149

Ορμώμενη από την απελπισία της Βασιλικής, η Χάιδω πλησιάζει πάλι τον Στάθη και τον παρακαλά να αναθεωρήσει. Ο Γιώργης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή.

Ο Πότης αποφασίζει να κάνει στροφή στη ζωή του και να ασχοληθεί με κάτι τελείως διαφορετικό, και ξεκινά το διάβασμα. Ο Μάνος μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή οι σχέσεις τους θα φτιάξουν.

Στο μεταξύ, όμως, η συγκατοίκηση του Ισίδωρου με την Αντιγόνη φέρνει προβλήματα στην επιφάνεια και δεν λείπουν οι προστριβές.

Μια σοβαρή επιπλοκή οδηγεί τον Γιώργη στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία να χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Η δόση του δανείου παραμένει απλήρωτη κι ο Στέφανος έξαλλος πλησιάζει τη Μυρτάλη και της κάνει ένα σοβαρό ξεκαθάρισμα. Τα νερά της Βασιλικής σπάνε και η γέννα της ξεκινά πρόωρα.

Η γη της ελιάς 20/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150

Όλα δείχνουν ότι το μωρό της Βασιλικής θα γεννηθεί πολύ πρόωρα και ο Φίλιππος με τη Χάιδω και τον Λυκούργο τη μεταφέρουν αμέσως σε κλινική στην Καλαμάτα.

Ο Αλέξης και η Μαργαρίτα, παρακολουθούν άναυδοι τον Νικήτα να τους εξηγεί πού είναι μπλεγμένος ο Θεοδόσης και γιατί αναγκάστηκε να εξαφανιστεί. Οι αλήθειες που ακούν για εκείνον δεν τους αρέσουν καθόλου.

Ο Αλέξης είναι πολύ συγκινημένος που επιτέλους γνωρίζει τον αδελφό του, αλλά ο Νικήτας φαίνεται πως έχει διαφορετικό χαρακτήρα και είναι ψυχρός απέναντί του. Παρόλα αυτά, ο Νικήτας αποφασίζει να μείνει λίγες ημέρες στη Μάνη και να φιλοξενηθεί στο σπίτι του.

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Ανέστη και τον Δημήτρη, καθώς ο Κωνσταντίνος έχει μάθει για τη ληστεία που έκαναν και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, η Αθηνά και ο Ιάκωβος ζουν το δικό τους αδιέξοδο, καθώς τα συναισθήματά τους φουντώνουν. Τελικά, οι αντιστάσεις τους δεν θα αποδειχθούν τόσο ισχυρές…

 

 

επεισόδια : 146 , 147 , 148

πηγή

Η Γη της Ελιάς επεισόδια : 141, 142, 143, 144, 145

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *