Survivor: Διπροσωπίες και παιχνίδια από πίσω – «Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί»

Survivor: Διπροσωπίες και παιχνίδια από πίσω – «Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί»

Survivor: Διπροσωπίες και παιχνίδια από πίσω – «Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί»

Προχθές φίλοι, χθες εχθροί, σήμερα ξανά φίλοι. Τα παιχνίδια στο Survivor πάνε κι έρχονται με το νέο επεισόδιο σήμερα (1/2) να ξεκαθαρίζει πολλά στις δύο ομάδες. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι Μαχητές με τις συγκρούσεις να μην έχουν σταματημό. Η μπλε ομάδα είχε γυρίσει την πλάτη στον Κατσαούνη, αλλά φαίνεται πως τώρα ο αγρότης παίρνει το αίμα του πίσω.

Οι Μαχητές έχασαν και τη δεύτερη ασυλία με το συντριπτικό σκορ 10-3 με αποτέλεσμα να κληθούν να ψηφίσουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους, ενώ την ίδια στιγμή ο Μαρτίκας έπρεπε να ψηφίσει έναν ή μία ακόμη. Οι παίκτες προσπάθησαν να σκεφτούν αρκετά στρατηγικά, πώς να διώξουν τον Γιώργο Κατσαούνη, ωστόσο φαίνεται πως απέσυραν αυτήν την ιδέα κι έδωσαν στον Σπύρο το ελεύθερο να δώσει όποιον θέλει.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Έξαλλος ο Βαλάντης – Ζητάει τα ρέστα από την παραγωγή

Έτσι, στο Συμβούλιο ψηφίστηκε ο νέος παίκτης, Ανδρέας Ματθαιακάκης, ενώ ο φαρμακοποιός έδωσε την Άσπα Πρεδάρη. Αυτή η εξέλιξη είχε φυσικά αντιδράσεις στην ομάδα. Ο Κατσαούνης φαίνεται να μην δέχεται άλλο την συμπεριφορά των συμπαικτών του στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα (1/2).

Οι ξαφνικές αλλαγές κι η γνώμη του αγρότη

«Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί απέναντί μου κι ήθελαν να στηρίξουν τον Γιώργο κι ήταν μικρός αδερφός», λέει με ειρωνικό ύφος. «Ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν ούτε πιστεύω ότι μου έχουν και πάρα πολύ αγάπη και συμπάθεια. Κατάλαβαν ότι αν φύγω δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε έπαθλο ούτε να φάμε ποτέ και θα μείνουν νηστικοί», αναφέρει στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Διαβάστε Επίσης  Έλενα Παπαρίζου: Το ανοιξιάτικο look της που μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο

Τα σύννεφα φαίνεται πως αλλάζουν σιγά σιγά και φεύγουν από την παραλία τον Μαχητών. Η ομάδα πρέπει να ενωθεί διαφορετικά δε θα φέρει κάποια νίκη. Αυτό οι παίκτες αρχίζουν και το συνειδητοποιούν. Έτσι, θέλουν να αφήσουν πίσω τις όποιες διαφωνίες. Αυτή η αλλαγή στην συμπεριφορά τους, όμως, είναι καλοσύνη, διπροσωπία ή στρατηγική; Ο Κατσαούνης θεωρεί ότι οι παίκτες θέλουν να του συμπεριφερθούν έτσι, αλλά σε τρεις εβδομάδες θα τον ξαναψηφίσουν.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, λοιπόν, για τους παίκτες. Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *