Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος σώζει την Αργυρώ από βέβαιο θάνατο

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος σώζει την Αργυρώ από βέβαιο θάνατο

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος σώζει την Αργυρώ από βέβαιο θάνατο

Κι όμως, ο Άγγελος θα καταφέρει να σώσει την Αργυρώ την τελευταία στιγμή, στη σειρά Σασμός. Ένα μοιραίο λάθος της πρωταγωνίστριας θα είναι αρκετό, για να σκορπίσει τον τρόμο.

Η Αργυρώ δε μπορεί να δεχτεί τον άδικο χαμό του αδελφού της. Το χειρότερο, όμως, είναι πως δε μπορεί να δεχτεί με τίποτα πως υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Αστέρης. Όσο εκείνος βρίσκεται στη φυλακή πληρώνοντας το λάθος του, η Αργυρώ παλεύει να συνέλθει.

Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα βλέπουν πως το παιδί τους είναι άσχημα. Αφήνουν στην άκρη τον δικό τους πόνο, προσπαθώντας να τις παρηγορήσουν. Μάταια, όμως. Η Αργυρώ μέρα με τη μέρα χειροτερεύει.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Τραγικές Ώρες Για Την Αλίκη – Η Ελπίδα Την «Καίει» Με Την Κατάθεσή Της

Η κατάστασή της είναι άσχημη. Αρνείται να φάει, να βγει έξω, να μιλήσει σε άνθρωπο. Μένει μόνη, κοιτάζει το κενό και σκέφτεται πως η λύση βρίσκεται στον θάνατο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Μαρίνα θα την εντοπίσει αιμόφυρτη. Μια κραυγή αγωνίας θα ηχήσει σε όλο το χωριό. Αμέσως, θα φωνάξει τον Άγγελο, ο οποίος θα δει την αδελφή του σε πολύ κρίσιμο στάδιο. Θα της δώσει τις πρώτες βοήθειες και ύστερα θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

Η Αργυρώ θα σωθεί από θαύμα στη σειρά Σασμός, χάρη στη βιασύνη και στην ψυχραιμία που έδειξε ο Άγγελος. Αυτό θα φέρει ακόμη πιο κοντά τα δύο αδέλφια, χωρίς να διαγράφεται η απουσία του Πέτρου. Η Αργυρώ θα βγει από το νοσοκομείο, με την ελπίδα να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό της. Θα τα καταφέρει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *