Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Κοντεύω να πεθάνω, αλλά δεν θα την συγχωρήσω»

Ο θυμός και ο πόνος του Στάθη δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμα μέσα του στην σειρά Η Γη της Ελιάς και αυτό θα αργήσει να γίνει καθώς όλα αυτά που τράβηξε αυτός και η οικογένεια του από την Βασιλική, είναι ασυχώρετα. Στο σημερινό επεισόδια της Γης της Ελιάς, όπως θα δείτε παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα, η Άννα τον συναντά με σκοπό να τον πείσει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Θα τα καταφέρει;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης ξαναχτυπά – Τρόμος για Μαργαρίτα

Ο Στάθης είναι ανένδοτος στην Γη της Ελιάς

Η Άννα επισκέπτεται τον Στάθη στα κτήματα απόψε με σκοπό να του μιλήσει για την Βασιλική. Η ίδια τον παίρνει με το μαλακό λέγοντας του πως η Βασιλική δεν έκανε τίποτα κακό, απλά ερωτεύτηκε. Η ίδια είναι πολύ πληγωμένη από την στάση και την συμπεριφορά των γονιών της απέναντι της και βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της εγκυμοσύνης της όπου πρέπει να προσέχει πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Λάλος: Η απάντηση για τον τέταρτο κύκλο του Σασμού

Οι προσπάθειες της Άννας να λογικέψει τον Στάθη δεν πετυχαίνουν! Η ίδια όσο και αν προσπάθησε, ο Στάθης στην σειρά Η Γη της Ελιάς, είναι απόλυτος μαζί της και δεν αλλάζει τίποτα από όλα όσα έχει πει για την κόρη του. «Η Βασιλική για εμάς έχει τελειώσει. Να πας να της πεις ότι για εμάς δεν υπάρχει πιά» αυτά της λέει και η Άννα φεύγει χωρίς να πετύχει τον στόχο της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *