Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα εξοργίζεται: «Θεοδόση θα σε χωρίσω!»

Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα εξοργίζεται: «Θεοδόση θα σε χωρίσω!»

 

Εκτός εαυτού θα βγει η Μαργαρίτα στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Θεοδόσης να θορυβείται. Όσο κι αν εκείνος παλεύει να την φέρει ξανά κοντά του, η κατάσταση φαίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Η Μαργαρίτα είναι αρκετά διστακτική και κανένα ακριβό του δώρο δε την επηρεάζει.

Οι μέρες περνούν και ο Θεοδόσης, εκτός από το σπίτι και την ταβέρνα, σκέφτεται να αγοράσει και αμάξι στον γιο του. Με τον Αλέξη έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, με αποτέλεσμα ο νεαρός πρωταγωνιστής να βρίσκει το στήριγμα που πάντα έψαχνε…

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6, 7, 8, 9, 10

Του εξομολογείται την εμμονή του με την Μυρτάλη, όπως επίσης και μία τυχαία συνάντηση που θα έχει μαζί της. Ο Θεοδόσης τον ακούει με προσοχή και τον συμβουλεύει, χωρίς να αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Πράγματι, ο Αλέξης θα έχει μία ακόμη συνάντηση με την πρωταγωνίστρια. Εκείνη, θα τρέξει ξανά μακριά του, με τον ίδιο να τρελαίνεται. Την θέλει δική του και αυτή η εμμονή δε λέει να υποχωρήσει, ούτε με θεραπεία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον Παπά Μιχάλη και μπαίνει φυλακή

Η Μαργαρίτα θα μάθει πως ο Θεοδόσης γνώριζε για αυτή τη συνάντηση και θα γίνει έξαλλη, στην γη της ελιάς. Θα ξεσπάσει άσχημα στον πρώην σύζυγό της, τονίζοντας πως από εδώ και στο εξής, εάν της αποκρύψει κάτι τόσο σοβαρό, θα τον χωρίσει!

Ο Θεοδόσης θα της υποσχεθεί πως δε θα ξανά συμβεί, με τον Αλέξη να χάνει τον “σύμμαχό” του. Οι εκρήξεις του θα συνεχιστούν, με την οικογένεια να ανησυχεί πολύ για την υγεία του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *