Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αρχίζει να ερωτεύεται τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αρχίζει να ερωτεύεται τον ΚουράκοΗ Ιουλία πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον γάμο της με τον Κουράκο στη «Γη της Ελιάς». Μπορεί στην αρχή να ήταν διστακτική, αλλά φαίνεται πως έχει δει τη νέα της αρχή με πολύ καλό μάτι.

Η σχέση της Ιουλίας και του Κουράκου έχει περάσει από 40 κύματα με τον αστυνόμο να κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει τη δυναμική γυναίκα. Μπορεί αρχικά η Βρεττάκου να ήταν σκεπτική, αλλά τελικά ο Γιώργης κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της Ιουλίας. Ο Στάθης παραμένει στο μυαλό της, αλλά καταβάλλει κάθε προσπάθεια να τον ξεχάσει. Το γεγονός όμως ότι εκείνος συνεχίζει να τον πολιορκεί δεν βοηθάει ιδιαίτερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένα οικογενειακό μυστικό των Βρεττάκων στη φόρα

Παρόλα αυτά, ο Κουράκος είναι αφοσιωμένος στην Ιουλία και την ποθεί με όλη του την ψυχή. Η ευγενική προσωπικότητα του αστυνόμου είναι αυτό που έχει γοητεύσει την Ιουλία. Πρόσφατα μάλιστα της πρότεινε να γίνουν γονείς και να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο. Αυτή η πρόταση μολονότι αιφνιδίασε την Ιουλία, δεν έφερε μαύρα σύννεφα στην σχέση τους.

Αντιθέτως, η Ιουλία άρχισε να γίνεται πιο δεκτική απέναντί του. Οι μέρες και οι νύχτες που περνούν μαζί κάνουν την Ιουλία να ηρεμεί και να χαλαρώνει. Ο Κουράκος με την συμπεριφορά του βοηθάει την Ιουλία να ξεχάσει τον Στάθη, στη «Γη της Ελιάς».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το ατύχημα

Σταδιακά αυτά τα συναισθήματα μεγαλώνουν κι η γυναίκα αρχίζει να ερωτεύεται τον άντρα της. Άλλωστε έχει περάσει πολλά, έχει πονέσει πολύ και της αξίζει λίγη αγάπη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση