Σασμός: Οι πρώτες εικόνες του γαμπρού Μαθιού και της νύφης Βασιλικής λίγο πριν τον ματωμένο γάμο!

Σασμός: Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν και το τέλος προβολής του πρώτου κύκλου της αγαπημένης σειράς, τόσο κορυφώνεται η αγωνία μας για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στους αγαπημένους ήρωες. Σασμός: Οι πρώτες εικόνες του γαμπρού Μαθιού και της νύφης Βασιλικής λίγο πριν τον ματωμένο γάμο!

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει η στιγμή που θα δούμε τον Μαθιό και τη Βασιλική να ανεβαίνουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας για να επισφραγίσουν έναν έρωτα που σιγόκαιγε για χρόνια αλλά δεν είχε εκπληρωθεί ποτέ. Αυτή η στιγμή θα έρθει, όμως σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η μέρα αυτή θα βαφτεί με αίμα όταν η Βασιλική θα πέσει νεκρή.Σασμός: Οι πρώτες εικόνες του γαμπρού Μαθιού και της νύφης Βασιλικής λίγο πριν τον ματωμένο γάμο!

Ο Μαθιός θα δεχτεί το πιο βαρύ χτύπημα και φυσικά και ο Νικηφόρος που μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ένα άλλο χέρι, πέρα από κάθε υποψία, θα αφαιρέσει τη ζωή της μάνας του, της Βασιλικής!

Η Βασιλική ονειρεύεται τη μέρα που θα ενώσει τη ζωή της με τον άντρα που αγαπά.

 

Τώρα βλέπουμε ότι η Βασιλική είναι ευτυχισμένη, αφού αυτή και ο Μαθιός έχουν ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και ετοιμάζονται να κάνουν τον γάμο τους. Οι δυο τους δεν σταματούν να ονειρεύονται εκείνη τη μέρα.

Σασμός: Η Βασιλική ουρλιάζει-Πες μου ότι δεν το έκανες εσύ

Σκέφτονται τι θα βάλουν, ποιους θα καλέσουν, πώς θα είναι το γλέντι τους. Το ίδιο και ο Νικηφόρος, που εκτός από το να συνοδέψει τη μάνα του νύφη, είναι κι αυτός που θα τους αλλάξει τα στέφανα.

Η μοίρα όμως θα παίξει άσχημο παιχνίδι σε όλους. Το χτύπημα θα είναι μεγάλο, καθώς η Βασιλική θα βρεθεί στο στόχαστρο του μίσους της Καλλιόπης και θα πεθάνει βίαια, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια εξήγηση για το πώς και το γιατί.

Σασμός: Οι πρώτες εικόνες του γαμπρού Μαθιού και της νύφης Βασιλικής λίγο πριν τον ματωμένο γάμο!
Η ίδια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανέβασε φωτογραφίες κατά την προετοιμασία της ως νύφη, από τα backstage.

 

Η Βασιλική, μια γυναίκα που δεν έχει φταίξει πουθενά εκτός ίσως ότι αγάπησε τον γιο της, θα πληρώσει χωρίς να φταίει, χωρίς να έχει κάνει κακό σε κανέναν με τη θέλησή της. Το χέρι της καπετάνισσας θα οπλιστεί με θάνατο και θα της πάρει τη ζωή ξαφνικά, ύπουλα και αθόρυβα.

 

Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μαθιού και της Βασιλικής

Και όλα αυτά θα γίνουν την ημέρα του γάμου της με τον Μαθιό. Η Βασιλική θα θελήσει να πάει λίγο πριν ντυθεί νύφη στο νεκροταφείο, στο μνήμα του Στεφανή. Πριν στεφανωθεί η Βασιλική περνάει την πόρτα του νεκροταφείου και σκύβει στον τάφο του άντρα της για να ζητήσει συγχώρεση.

Η ίδια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανέβασε φωτογραφίες κατά την προετοιμασία της ως νύφη, από τα backstage.

 

 

Εκείνη η στιγμή, όμως θα είναι και η τελευταία της, καθώς πέφτει νεκρή μέσα σ’ ένα λουτρό αίματος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σαν τηλεθεατές δεν θα δούμε την Καλλιόπη. Εμείς θα δούμε μόνο μια φιγούρα με μαύρα.

Σασμός: Οι πρώτες εικόνες του γαμπρού Μαθιού και της νύφης Βασιλικής λίγο πριν τον ματωμένο γάμο!
Πανέμορφη ως νύφη, δεν νομίζετε;

 

 

Όλοι λοιπόν περιμένουν τη Βασιλική να γυρίσει αλλά μάταια, ενώ αυτό που θα αντικρίσουν φέρνει λύπη για πολλούς, οργή και σπαραγμό για τον Νικηφόρο και τον Μαθιό. Ο Μαθιός είναι κομμάτια καθώς βλέπει τη μοναδική γυναίκα που έχει αγαπήσει στη ζωή του να είναι νεκρή και ορκίζεται εκδίκηση.

Σασμός: Αμίλητος ο Μαθιός την ώρα της σύλληψης

 

Λίγο πριν συμβούν όλα αυτά όμως, θα δούμε τον Μαθιό και τη Βασιλική ντυμένους αντίστοιχα γαμπρό και νύφη. Ο Μαθιός με παραδοσιακή γαμπριάτικη Κρητική στολή και τη Βασιλική ντυμένη στα λευκά και πιο όμορφη από ποτέ. Ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες εικόνες από την ημέρα του γάμου τους με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να λάμπει από ομορφιά και τον Δημήτρη Λάλο να μας πείθει για ακόμα μία φορά πως είναι βέρος Κρητικός.

Σασμός: Οι πρώτες εικόνες του γαμπρού Μαθιού και της νύφης Βασιλικής λίγο πριν τον ματωμένο γάμο!
Ο Μαθιός με παραδοσιακό Κρητικό γαμπριάτικο κουστούμι!

 

Σε άλλο σπόιλερ διαβάσαμε : Ο πρώτος κύκλος της σειράς βρίσκει τον Μαθιό πίσω από τα κάγκελα, την Βασιλική καταρρακωμένη και τον Νικηφόρο να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς τους πάντες. Θα τους δούμε και πάλι σαν οικογένεια από τον δεύτερο κύκλο, όταν τελικά αποδειχτεί η αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Άγγελου;  Περιμένουμε τελικά να δούμε τι θα συμβεί.

πηγή

 

Δείτε και άλλα θέματα της σειράς Σασμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *