Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα δέχεται ερωτική εξομολόγηση

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα δέχεται ερωτική εξομολόγηση

Ο Θεοδόσης κάνει το θαύμα του. Μετά από την ταβέρνα και το πολυτελές σπίτι, αποφασίζει να δείξει στην αγαπημένη του τα συναισθήματά του. Η Μαργαρίτα δέχεται μία έντονη ερωτική εξομολόγηση από τον πρώην σύζυγό της, η οποία ανατρέπει τα πάντα, στην γη της ελιάς.

Ο Θεοδόσης, την κοιτάζει στα μάτια και της αναλύει ένα προς ένα τα συναισθήματα που νιώθει για εκείνη. Της τονίζει πόσο πολύ την αγαπάει, πως δε την ξέχασε ποτέ, πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για την οικογένειά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ποιος Είναι Ο Ιάκωβος Βρεττάκος;

Η Μαργαρίτα, αν και διστακτική, βλέπει πως ο πρώην σύζυγός της προσπαθεί αρκετά. Εκτός από το μαγαζί και το σπίτι, ο Θεοδόσης περνάει ιδιαίτερο χρόνο με τον γιο του, φροντίζει την Μαργαρίτα με στοργή, τρέχει για οτιδήποτε χρειαστούν.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα δέχεται ερωτική εξομολόγηση

Παραδομένη σε αυτόν τον έρωτα εδώ και χρόνια, η πρωταγωνίστρια αποφασίζει να του μιλήσει. Σε μία στιγμή αδυναμίας της, λυγίζει και του αποκαλύπτει πόσο πόνεσε όλα αυτά τα χρόνια που εκείνος την είχε εγκαταλείψει, μαζί με το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 145 , 146 , 147 , 148

Ο Θεοδόσης επιμένει στην ερωτική του εξομολόγηση, με την Μαργαρίτα να του φωνάζει το μεγάλο “ναι”, στην γη της ελιάς. Το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκινάει και οι δυο τους είναι αισιόδοξοι για το μέλλον. Αυτό που δε γνωρίζουν, είναι πως το τέλος πλησιάζει, καθώς οι απάτες του Θεοδόση δεν αργούν να έρθουν στο φως…

Πώς θα αντιδράσει η Μαργαρίτα όταν μάθει πως όλες αυτές οι υποσχέσεις ήταν ψεύτικες; Όλη η οικογένεια μπαίνει σε τεράστιο κίνδυνο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *