Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Πότης παρακολουθεί την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Πότης παρακολουθεί την Βασιλική

Ο Πότης ξεκινάει την παρακολούθηση, ρωτώντας κοντινά άτομα της οικογένειας για το πως είναι η Βασιλική, στην γη της ελιάς. Μετά το περιστατικό με το νοσοκομείο και τους έντονους πόνους, ο καφετζής φρόντισε να ενημερώσει τον φίλο του τον Στάθη, για να μην ανησυχεί.

            Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Πότης παρακολουθεί την Βασιλική

Εκείνος, τρομοκρατημένος πως το παιδί του θα πάθει κάτι κακό, ζητά από τον Πότη να τον κρατάει διαρκώς ενήμερο, σχετικά με την κόρη του. Φυσικά, ούτε λόγος για υποχώρηση. Ο Στάθης θέλει να μαθαίνει για την υγεία της, παραμένοντας απόμακρος και σκληρός απέναντί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Δημοσθένη και Ασπασία

Ο Πότης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ενημερώνει τον Στάθη για το παραμικρό που αφορά την Βασιλική, στην γη της ελιάς. Έτσι, οι Καπερνάροι παίρνουν μία μικρή ανάσα ανακούφισης πως το παιδί τους είναι καλά. Όταν τα νερά σπάσουν και η Βασιλική οδηγηθεί στο νοσοκομείο, τότε όλα θα αλλάξουν.

Ο Στάθης και η Αρετή θα υποχωρήσουν, θέλοντας να σταθούν ξανά δίπλα στην κόρη τους, αλλά και στο νέο μικρό τους εγγονάκι. Οι δύο οικογένειες, θα ενωθούν, με τον Πότη να έχε βάλει το δικό του μικρό λιθαράκι σε αυτή την επανένωση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ εκθέτει την Αθηνά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *