Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα λέει σε Σέργιο την αλήθεια και ο Νικηφόρος την διώχνει

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα λέει σε Σέργιο την αλήθεια και ο Νικηφόρος την διώχνειΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η Ρένα λέει σε Σέργιο την αλήθεια και ο Νικηφόρος την διώχνει με τις κλωτσιές από το σπίτι.

Για μία ακόμα φορά την καταστροφή θα τη φέρει η Μυρσίνη Σεβαστού, η οποία και έκανε το μοιραίο λάθος να αποκαλύψει στη μέλλουσα νύφη της, τη Ρένα όλη την αλήθεια για το ποια είναι η μητέρα του Σέργιου. Εκείνη μετά το αρχικό σοκ που παθαίνει, στη συνέχεια πιέζει τον Νικηφόρο να κάνουν το επόμενο βήμα και εκείνος της προτείνει να αρραβωνιαστούν.

Την επόμενη μέρα μάλιστα κανονίζουν να πάνε στους γονείς της προκειμένου να ζητήσει και επίσημα το χέρι της. Με χαρά δίνει τις ευλογίες τους το ζευγάρι και τους εύχεται κάθε ευτυχία ενώ ο Νικηφόρος και η Ρένα αλλάζουν βέρες.

Στη συνέχεια στήνεται μία μικρή οικογενειακή γιορτή για το ευχάριστο αυτό γεγονός μέχρι που το χαρούμενο κλίμα χαλάει.

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα λέει σε Σέργιο την αλήθεια και ο Νικηφόρος την διώχνει

Εισβολή στο Σπίτι

Ασημίνα τι κάνεις εδώ ; Την ρωτάει ο Νικηφόρος και εκείνη του λέει πως πρέπει να μιλήσουν. Οι δύο τους βγαίνουν έξω και οι γονείς της Ρένας κοιτάνε με απορία.

Από την άλλη η Ρένα πετάει σπίθες από τα μάτια της και φροντίζει να μην το αφήσει να περάσει έτσι αυτό και την επόμενη μέρα πάει να βρει και την Σταμίρη της οποίας της τα λέει έξω από τα δόντια.

“Σου το είπα και την άλλη φορά πως στον Νικηφόρο τον αγαπάω και δεν έχω σκοπό να τον χάσω. Θα σου μιλήσω ανοιχτά. Γνωρίζω την αλήθεια για το Σέργιο. Ξέρω ότι δεν είναι δικό σου παιδί μείνε μακριά μας. Και μη χρησιμοποιείς το μικρό για να είσαι κοντά στο Νικηφόρο“.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια

Η ατάκα της Ρένας για το μικρό κάνει έξαλλη την Ασημίνα που της επιτίθεται. “Ο Σέργιος είναι δικό μου παιδί και δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι.

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες αυτά τα πράγματα. Αν σε άκουγε ο Νικηφόρος να μιλάς έτσι…” πάει να πει και η Ρένα την διακόπτει και την προειδοποιεί “μείνε μακριά δεν θα σου το πω ξανά αλλιώς ξέρω να προδώσω το μυστικό σας εκεί που δεν πρέπει.”

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα λέει σε Σέργιο την αλήθεια και ο Νικηφόρος την διώχνει

Ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως η Ασημίνα τον αποφεύγει και ευθέως της ζητάει το λόγο. Εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια. “Η Ρένα ξέρει για το Σέργιο της τα πρόλαβε η Μυρσίνη με πρόσβαλε ότι δεν είμαι μητέρα του.” του λέει και εκείνος φεύγει έξαλλος να βρει την Ρένα με την οποία συγκρούεται.

Το ίδιο κάνει και με τη μητέρα του και κάνει ξεκάθαρο και στις δύο γυναίκες πως δεν θα ανεχτεί καμία εμπλοκή τους ξανά στο θέμα του μικρού Σεργίου. “Για το Σέργιο λόγο έχουμε μόνο εγώ και η μητέρα του η Ασημίνα, κανένας άλλος.” ξεκαθαρίζει.

Μετά από το περιστατικό αυτό η Δρόσω έχει αμφιβολίες για τη Ρένα και φοβάται πως το μυστικό τους δεν θα είναι ασφαλές και ο φόβος της βγαίνει αληθινός, όταν ο Σέργιος έχει μία άσχημη αντίδραση απέναντι στη Ρένα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Μαρίνα ξεσπά στην δίκη: «Που είναι ο Σασμός;»

Της λέει “Μη μου λες τι να κάνω δεν είσαι η μαμά μου. Μαμά μου είναι η Ασημίνα.” και εκείνη πάνω στα νεύρα της του απαντάει “Ούτε η Ασημίνα είναι η μαμά σου η Δρόσω είναι η μαμά σου.”. Ο Σέργιος σοκάρεται.

Σύμφωνα με το περιοδικο TV ΣΙΡΙΑΛ ,Αφού ξεστόμισέ το μυστικό η Ρένα ,κατάλαβε τη ζημιά που έκανε και ο Σέργιος κλείνεται στο δωμάτιό του και αρνείται να μιλήσει σε οποιοδήποτε. Ο κόσμος όλος γκρεμίζεται για εκείνον και ο Νικηφόρος είναι έξω φρενών με την αρραβωνιαστικιά του.

“Τι πήγες και έκανες; Δεν έχεις δικαίωμα να μιλήσεις στο παιδί μας. Σε παρακαλώ θέλω να τα μαζέψεις και να φύγεις.” Η Ασημίνα είναι σε κατάθλιψη μετά από όλα αυτά καθώς βλέπουμε να χάνει το παιδί της.

Η Δρόσω γίνεται στόχος του μικρού που προσπαθεί να του μιλήσει και να τον κάνει καλά όταν της λέει “Δεν είσαι μαμά μου δεν σε θέλω.” Κανείς δεν μπορεί να κάνει καλά το Σέργιο που τα βάζει με όλους και με όλα επειδή του έκρυψαν την αλήθεια. Ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε και όλες οι ισορροπίες από δω και στο εξής θα ανατραπούν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *