Ο Νικηφόρος σκοτώνει τον Μαθιό – Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς Σασμός

Ο Νικηφόρος σκοτώνει τον Μαθιό – Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς Σασμός

Ο Αστέρης πήγε να μιλήσει στον Πετρή μόλις έμαθα για το ψεύτικο άλλοθι που του έδωσε η οικογένειά του, θεωρώντας πως ο ίδιος σκότωσε τον Στεφανή. Η απόφασή του αυτή, προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων και λουτρά αίματος στην σειρά Σασμός (δείτε εδώ ποιος πεθαίνει μετά τον Πετρή).

Ο Νικηφόρος σκοτώνει τον Μαθιό – Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς Σασμός

Στο σημείο αυτό, όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το φινάλε του «Σασμού», θεωρώντας δεδομένο πλέον πως η Αργυρώ δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι σε σχέση με τον άνδρα που σκότωσε τον μικρό της αδερφό.

Την απάντηση έχει δώσει λίγο καιρό πριν ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικό Νικηφόρος Σταματάκης- όντας καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου έκανε πολλές αποκαλύψεις, τολμώντας μάλιστα να κάνει το μεγαλύτερο spoiler για το φινάλε του έργου!

«Ήμουν ο τελευταίος ηθοποιός που έκλεισε στη σειρά, όταν υπογράψαμε βρεθήκαμε στην παρουσίαση και με την χειραψία έμαθα πως ο Νικηφόρος θα πάθει μια σειρά από πράγματα δύσκολα. Ένιωσα μια αμηχανία, έμαθα για την δολοφονία του τηλεοπτικού πατέρα μου, έμαθα πως θα μεγαλώσω με τον Μαθιό», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Μαργέτα και Ιάσονας συνεργοί σε φόνο!

Στην ερώτηση για το τι θα γίνει όταν ο Νικηφόρος μάθει πως ο Μαθιός ήταν ο δολοφόνος του πατέρα του, ο ίδιος έκανε την μεγάλη αποκάλυψη: «Ο Νικηφόρος είναι ο τραγικός μας ήρωας. Και αυτό το λέω γιατί δεν θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Και δε θα μάθει πολλά. Και θα συμβούν και άλλα πολλά τραγικά γεγονότα. Τόσο σημαντικά όπως η δολοφονία του Στεφανή. Ο Νικηφόρος αυτά δεν τα ξέρει. Τώρα με βάση το βιβλίο υπάρχει μια τελευταία σκηνή όπου ο Νικηφόρος έχει μάθει από τον Αστέρη ότι ο Μαθιός είναι… ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει την απόφαση λοιπόν ο Νικηφόρος να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό».

Με διπλά επεισόδια τη νέα σεζόν ο Σασμός

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν. Ο «Σασμός» είναι το πρόγραμμα που κυριαρχεί στην prime time ζώνη τη φετινή σεζόν με μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και πρωτιές παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γυαλιά καρφιά στο σπίτι της Αθηνάς

Κάπως έτσι έχει παρθεί η απόφαση από τον ALPHA η σειρά να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Οι άνθρωποι του καναλιού βλέπουν ότι υπάρχει έδαφος ώστε το σενάριο να τραβήξει για δεύτερη χρονιά και μάλιστα σημαντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της σειράς θα αυξηθεί σημαντικά. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο «Σασμός» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια και θα παίζουν είτε στη ζώνη 21:00-23:00 είτε στη ζώνη 22:00-00:00.

Έτσι ο σταθμός δε θα έχει ριάλιτι και την επόμενη σεζόν. Άλλωστε αυτού του είδους τα προγράμματα φέτος δε σημειώνουν μεγάλη επιτυχία σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε είναι κοινή παραδοχή ότι φέτος είναι η χρονιά της μυθοπλασίας. Μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα διαμοφωθεί το σενάριο της σειράς τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Σπύρου Πετρουλάκη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *