Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης τσακώνονται για τις ελιές

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης τσακώνονται για τις ελιέςΈνας μεγάλος καυγάς ξεσπάει, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ένα αγαπημένο μας ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο, για ακόμη μια φορά. Ο Στάθης και η Ιουλία καυγαδίζουν μέσα στο ελαιοτριβείο, όχι για την σχέση τους στην γη της ελιάς, αλλά για λόγους… επαγγελματικούς!

Η Ιουλία έχει αναλάβει τη διαχείριση του ελαιοτριβείο, με τις ευχές του αδελφού της, του Ισίδωρου. Εκείνος γνωρίζει πως να την κατευθύνει και την καμαρώνει καθημερινά για τα επιτεύγματά της.

Ο Κουράκος την επισκέπτεται καθημερινά στον χώρο της εργασίας της, γεμάτος χαρά για το επόμενό της βήμα. Η Ιουλία χρησιμοποιεί τη δουλειά για να ξεχνιέται, τόσο από τον γάμο της, όσο και από τον Στάθη. Μόνο που εκείνος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη…

Διαβάστε Επίσης  Survivor 4 trailer 28/2: Οι κόκκινοι έστησαν πανηγύρι με την φυγή της Ανθής! Μπαίνει η Ελένη Χαμπέρη

Εντάσεις στο ελαιοτριβείο

Μία επαγγελματική συμφωνία θα φέρει σε ρήξη τους δύο πρωταγωνιστές. Ο Στάθης εμφανίζεται ξαφνικά στο ελαιοτριβείο, ζητώντας από την Ιουλία να μιλήσουν, στην γη της ελιάς. Εκείνη επιχειρεί να τον διώξει, συνειδητοποιεί, όμως, πως η συνάντηση αυτή έχει επαγγελματικό σκοπό.

Μία πρόταση σχετικά με τα στρέμματα, τις ελιές και την παραγωγή, θα φέρει τις δύο πλευρές σε ρήξη. Μάλιστα, η Ιουλία με σκοπό να τον αποφύγει, θα οδηγηθεί σε ένα τεράστιο επαγγελματικό λάθος, με σοβαρές συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Βασιλική νιώθει έτοιμη να δεχτεί στη ζωή της την Αριάδνη

Δε θα αργήσει η στιγμή που ο Στάθης θα κάνει στην άκρη τις δουλειές, για να την προσεγγίσει ξανά ερωτικά. Χρησιμοποιεί τη συνεργασία τους ως δικαιολογία, για να την βλέπει. Μόνο που αυτό δε θα του βγει σε καλό, στη συνέχεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *