Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης αργοπεθαίνει και δε νοιάζεται κανείς

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης αργοπεθαίνει και δε νοιάζεται κανείςΟ Ανέστης αργό – πεθαίνει στην γη της ελιάς, με την ασθένειά του να συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Παρόλο που οι γιατροί τον προειδοποιήσαν να προσέχει, να σταματήσει το αλκοόλ, να αλλάξει στάση ζωής, εκείνος τα παράτησε.

      Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης αργοπεθαίνει και δε νοιάζεται κανείς

Ο χωρισμός του με την Ελένη ήταν η αφορμή για να κυλήσει ξανά. Παρόλο που εκείνη προσπάθησε να τον βοηθήσει, να του συμπαρασταθεί, να τον σώσει από την παλιά και κακή ζωή του, οι αποκαλύψεις γύρω από την κακοποιητική συμπεριφορά του, την απομάκρυναν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ονειρεύεται ξανά τον Αλέξη ερωτικά

Τόσο η Ευτυχία, όσο και ο αστυνόμος Κουράκος αποκάλυψαν την σκληρή αλήθεια στη νεαρή ηρωίδα. Της μίλησαν για τα εγκλήματα του Ανέστη, αλλά και για τον βίαιο χαρακτήρα του.

Η Ελένη τον χωρίζει επεισοδιακά και ο Ανέστης επιστρέφει στα παλιά. Αφού θα απειλήσει την Ευτυχία, πνίγοντάς τη, θα βρει παρηγοριά στο αλκοόλ, με αποτέλεσμα η υγεία του να επιβαρύνεται ξανά.

Ο Ανέστης πεθαίνει αργά στην γη της ελιάς και κανείς δε νοιάζεται, κανείς δεν επιθυμεί να τον προστατεύσει. Ακόμη και η Μαργαρίτα, μετά την επίθεσή του στην Ευτυχία, τον βάζει στη θέση του, γυρνώντας την πλάτη της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πίνει και σκέφτεται την Ιουλία

Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Τι θα του συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς και ποιες θα είναι οι συνέπειες της απροσεξίας του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *