Νέα δίωξη για τον 36χρονο ιερέα

Νέα δίωξη για τον 36χρονο ιερέαΝέα δίωξη για τον 36χρονο ιερέα

Νέα δίωξη ακολουθεί τον 36χρονο ιερέα, ο οποίος ήδη πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και πορνογραφία κατά συρροή είναι οι συμπληρωματικές κατηγορίες που τον βαρύνουν μετά τις νέες καταθέσεις που τον βάζουν στο «στόχαστρο» τη δράση του με θύματα νέα κορίτσια.

«Έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου». Τα λόγια αυτά ανήκουν στη μητέρα ακόμη ενός κοριτσιού που στα 16του χρόνια, έπεσε στα χέρια του κατηγορούμενου ιερέα, συνάπτοντας ερωτική σχέση μαζί του, για περισσότερα από δύο χρόνια.

18χρονών σήμερα, η κοπέλα βρέθηκε στο σπίτι του 36χρονου ιερέα, όταν οι αστυνομικοί του πέρναγαν χειροπέδες. Η κατάθεσή της την περασμένη Παρασκευή στη ΓΑΔΑ, δεν άφησε καμία αμφιβολία στους αστυνομικούς αλλά και στις εισαγγελικές αρχές πως ο τρόπος δράσης του κατηγορουμένου είχε κοινά χαρακτηριστικά σε όλα τα κορίτσια. Ο 36χρονος ιερέας, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών, ικανοποιούσε τις φαντασιώσεις και τα αρρωστημένα πάθη του, ζητώντας τους ωστόσο να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Σε μία κατάθεση «ποταμό», η 18χρονη μιλά για τον «πνευματικό» της, τον άνθρωπο για τον οποίο, όπως λέει, τρέφει ακόμη συναισθήματα. «Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον. Το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Ό,τι έχει συμβεί, έχει γίνει με τη θέλησή μου. Είχα γνώση των πράξεών μου Και ό,τι έκανα, ήθελα και το έκανα. Συνευρισκόμασταν είτε στο σπίτι μου ή στο δικό του, στο αυτοκίνητό του και στο κτίριο που στεγάζεται πλέον το κατηχητικό. Η σύζυγος του δεν το γνωρίζει. Αν είχε γίνει κάτι χωρίς τη θέλησή μου θα σας το έλεγα αμέσως. Σε μένα δεν έκανε ποτέ κάτι κακό. Του έστελνα και μου έστελνε μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο. Του έχω στείλει γυμνές μου φωτογραφίες και βίντεο δικά μου. Αυτός μου έστελνε αντίστοιχα. Τα περισσότερα τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό που έχει κατασχεθεί . Μεταξύ των άλλων που συζητούσαμε είχαμε αναφερθεί και σε τρίτα πρόσωπα σαν φαντασίωση χωρίς όμως να έχουμε κάνει ποτέ κάτι».

Διαβάστε Επίσης  ΕΟΠΥΥ: Προσοχή σε παραπλανητικά sms

Οι αποκαλύψεις της κόρης της, άφησαν άφωνη τη μητέρα της, η οποία καταθέτοντας στους αστυνομικούς, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του κατηγορουμένου να συνάψει ερωτικές σχέσεις και μαζί της, γεγονός που την ανάγκασε να σταματήσει οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της, η μητέρα της 18χρονης, αναφέρει:

«Η κόρη μου πήγαινε από μικρή στην εκκλησία και πιστεύει πολύ όπως και ο δίδυμος αδελφός της που είναι παπαδοπαίδι . Βοηθούσαν εθελοντικά στην εκκλησία, τους άρεσε να προσφέρουν

Τον ιερέα τον αγκαλιάσαμε σαν οικογένεια και είχαμε μαζί του πάρα πολύ καλή σχέση.

Τον είχαμε πνευματικό μας που του εξομολογούμασταν τα πάντα και τα παιδιά μας τον έβλεπαν σαν πατέρα τους.

Φανταστείτε ότι πρόπερσι το 2020 και άλλη μία φορά που δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, τον είχα εμπιστευτεί και επέτρεψα στην κόρη μου να πάει μαζί του με την οικογένειά του λίγες μέρες διακοπές στο Άργος. Του είχα μιλήσει, πριν φύγουν και μου είχε πει: «Μην ανησυχείς θα την προσέχω εγώ σαν την οικογένειά μου».

Διαβάστε Επίσης  Καιρός σήμερα: Βροχές αλλά και τα πρώτα «τριαντάρια»

Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω ότι εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου, όχι μόνο εκείνη τη φορά, αλλά όλες τις φορές που μου έλεγε η κόρη μου ότι πάω στα παιδιά του και στον ιερέα για να τον βοηθήσω . Την έπαιρνε τηλέφωνο για να πάει και εγώ της το επέτρεπα.

Πριν από μήνες, σίγουρα μέσα στο 2021 που ήταν η τελευταία φορά που εξομολογήθηκα σε αυτόν, στο χώρο της εξομολόγησης, μου είχε πει ότι θέλει να βρεθούμε σε ιδιωτικό χώρο οι δυο μας για να συνευρεθούμε και να μη φοβάμαι να το δω σαν λύτρωση για την ψυχή μου ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι μου είπε ότι για να μην δίνουμε στόχο θα νοικιάσει ένα χώρο ή θα έβρισκε ένα χώρο απομονωμένο. Εγώ τον άκουγα και είχα σαστίσει και από τότε δεν ξαναπάτησα για εξομολόγηση σε αυτόν.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν ότι έχει διανοηθεί να πει κάτι αντίστοιχο και στην κόρη μου.

Είναι τέρας. Πραγματικά πολύ χειριστικός. Εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας που τα στέλναμε να τους διδάξει ήθος και σεβασμό σε θεσμούς που τιμά το λειτούργημά του».

Με σκληρά λόγια μίλησε στην κατάθεσή του και ο αδελφός 18χρονης. Ποιος παπάς δέχεται να έχει για ερωμένη ανήλικη και μάλιστα να την πηγαίνει μέσα στο σπίτι του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Είναι αισχρός. Είμαι σίγουρος ότι η αδερφή μου απλά έκανε υπακοή…»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *