Αγάπη Παράνομη Spoiler: Αυτό είναι το φρικτό τέλος της σειράς

Αγάπη Παράνομη Spoiler: Αυτό είναι το φρικτό τέλος της σειράςΈνα ανατριχιαστικό φινάλε έρχεται για να κόψει την ανάσα. Η Αγάπη Παράνομη, η νέα σειρά της ΕΡΤ που έχει συγκινήσει τους τηλεθεατές ήδη από το πρώτο επεισόδιο, έχει ένα τέλος φρικτό. Όλα ανατρέπονται στο σπίτι του Στάθη Θεριανού και τίποτα δε μένει το ίδιο.

Η Χρυσαυγή και η άφιξή της στο σπιτικό του, θα γίνει η αφορμή για να ξεκινήσει ο εφιάλτης όλων. Ο Στάθης την ερωτεύεται παράφορα και δε μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του. Παθαίνει εμμονή με τη νεαρή κοπέλα, με αποτέλεσμα η Διαμάντω να τρέχει για να σώσει τη νύφη της από τα δόντια του αντρός της.

Ο Γιώργης καλείται να υπηρετήσει την πατρίδα, με την Χρυσαυγή να μένει μόνη της στο σπίτι. Ο Στάθης, ένα βράδυ μεθυσμένος, της ορμάει, κάνοντάς τη δική του. Το κορίτσι αυτό υποφέρει στα χέρια του, με την Διαμάντω να κάνει τα πάντα για να την προφυλάξει. Η δύναμη του Στάθη, όμως, είναι τεράστια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Θρήνος στο τελευταίο επεισόδιο

Η νεαρή Χρυσαυγή υπομένει το μαρτύριο, στα χέρια του πεθερού της. Η Διαμάντω στην αρχή την κατηγορεί, φωνάζοντας πως εκείνη φταίει για όλα. Βέβαια, στη συνέχεια, συνειδητοποιεί πως το κορίτσι αυτό έχει πέσει έρμαιο στα χέρια του συζύγου της και πρέπει να το σώσει.

Πριν προλάβει να την φυγαδεύσει, θα μάθει πως η Χρυσαυγή είναι έγκυος. Περιμένει το παιδί του Στάθη. Ο Γιώργης γυρνάει από τον στρατό, χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί. Πεθερά και νύφη παλεύουν να κρύψουν την αλήθεια από όλους. Μάλιστα, η Χρυσαυγή, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τη ζωή της, κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Η μεγαλύτερη αντίζηλος της Μιράντας έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Στο τέλος της σειράς Αγάπη Παράνομη, η Χρυσαυγή γεννάει στην αγκαλιά του Στάθη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ξεψυχά στα χέρια του, όπως και το μωρό. Ο Στάθης βγάζει μία κραυγή, αντιλαμβανόμενος το λάθος του. Όλοι μένουν πίσω, σοκαρισμένοι… Τίποτα δεν είναι το ίδιο πια, για κανέναν. Το σπίτι του Θεριανού γεμίζει από οργή και πόνο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *