Μόλις χθές 81-82: Χωρίζουν Μιχάλης-Έλενα και Σπύρος-Λουίζα!

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 81 και 82 της σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές, που θα προβληθούν από Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και Τρίτη 1 Φεβρουαρίου…

          Μόλις χθές 81-82: Χωρίζουν Μιχάλης-Έλενα και Σπύρος-Λουίζα!

 

Ο Μιχάλης, αηδιασμένος από όσα μαθαίνει για την Έλενα, τη διώχνει οριστικά από τη ζωή του….

Μόλις χθές Επεισόδιο 81
31/01/22
Ο Μιχάλης, αηδιασμένος από όσα μαθαίνει για την Έλενα, τη διώχνει οριστικά από τη ζωή του. Το ίδιο κάνει και η Λουίζα με τον Σπύρο που καταλήγει να τον απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα. Ο Αντώνης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο και η Άννα αρχίζει να του παρέχει την «περίεργη» φροντίδα της. Ο Άλκης προσπαθεί να βάλει όρια στη Λήδα. Ο Θάνος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον Στέφανο και του ζητάει να μείνει μακριά από τη Μαρία, γεγονός που τη θυμώνει πολύ. Ο Σπύρος περιφέρεται οργισμένος και η Έλενα καταρρακωμένη ενώ ο Μιχάλης και η Λουίζα θα βρεθούν για πρώτη φορά, ελεύθεροι, μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Ραζάν και Καρίμ παντρεύονται – Ράκος ο Στρατής

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 82
01/02/22
Ο Μιχάλης και η Λουίζα είναι και πάλι μαζί, ενώ η Έλενα δυσκολεύεται να δεχθεί ότι ο Μιχάλης ζήτησε διαζύγιο. Κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τον μεταπείσει αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Όταν εκείνη φεύγει σε κακό χάλι από το σπίτι, ο Μιχάλης ανησυχεί να μην κάνει καμιά τρέλα. Η Βέρα προσπαθεί να δει τον Στάθη στη φυλακή. Απ’ την άλλη, ο Θάνος, ψάχνοντας το παρελθόν του Στέφανου, σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι έχει κάνει φυλακή και πάει να τον πιάσει και να του ζητήσει να αφήσει ήσυχη τη Μαρία.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Βικτώρια βάφει τα χέρια της με αίμα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *