Μόλις χθές 81-82: Χωρίζουν Μιχάλης-Έλενα και Σπύρος-Λουίζα!

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 81 και 82 της σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές, που θα προβληθούν από Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και Τρίτη 1 Φεβρουαρίου…

          Μόλις χθές 81-82: Χωρίζουν Μιχάλης-Έλενα και Σπύρος-Λουίζα!

 

Ο Μιχάλης, αηδιασμένος από όσα μαθαίνει για την Έλενα, τη διώχνει οριστικά από τη ζωή του….

Μόλις χθές Επεισόδιο 81
31/01/22
Ο Μιχάλης, αηδιασμένος από όσα μαθαίνει για την Έλενα, τη διώχνει οριστικά από τη ζωή του. Το ίδιο κάνει και η Λουίζα με τον Σπύρο που καταλήγει να τον απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα. Ο Αντώνης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο και η Άννα αρχίζει να του παρέχει την «περίεργη» φροντίδα της. Ο Άλκης προσπαθεί να βάλει όρια στη Λήδα. Ο Θάνος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον Στέφανο και του ζητάει να μείνει μακριά από τη Μαρία, γεγονός που τη θυμώνει πολύ. Ο Σπύρος περιφέρεται οργισμένος και η Έλενα καταρρακωμένη ενώ ο Μιχάλης και η Λουίζα θα βρεθούν για πρώτη φορά, ελεύθεροι, μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φωτιά η πρώτη νύχτα γάμου Ιουλίας και Γιώργη

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 82
01/02/22
Ο Μιχάλης και η Λουίζα είναι και πάλι μαζί, ενώ η Έλενα δυσκολεύεται να δεχθεί ότι ο Μιχάλης ζήτησε διαζύγιο. Κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τον μεταπείσει αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Όταν εκείνη φεύγει σε κακό χάλι από το σπίτι, ο Μιχάλης ανησυχεί να μην κάνει καμιά τρέλα. Η Βέρα προσπαθεί να δει τον Στάθη στη φυλακή. Απ’ την άλλη, ο Θάνος, ψάχνοντας το παρελθόν του Στέφανου, σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι έχει κάνει φυλακή και πάει να τον πιάσει και να του ζητήσει να αφήσει ήσυχη τη Μαρία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Νικόλα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *