Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χάιδω και Αρετή τσακώνονται για το μωρό

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χάιδω και Αρετή τσακώνονται για το μωρόΕκρηκτική προβλέπεται η σχέση, ανάμεσα στις δύο συμπεθέρες. Πράγματι, το μωρό θα καταφέρει να συμφιλιώσει τις οικογένειες, σβήνοντας την μεγάλη αυτή βεντέτα. Η Βασιλική θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο θα αγκαλιάσουν τρυφερά ο Στάθης, η Αρετή και η Χάιδω αφήνοντας πίσω το μίσος τους, στην γη της ελιάς.

              Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χάιδω και Αρετή τσακώνονται για το μωρό

Μόνο που οι “συμπεθέρες” έχουν και οι δύο έναν χαρακτήρα εκρηκτικό! Η Χάιδω και η Αρετή θα έρθουν σύντομα σε ρήξη, σχετικά με την ανατροφή του παιδιού, για το που πρέπει να μένει το ζευγάρι, αλλά και για το πως θα μεγαλώσει το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 7, 8

Μπορεί αυτοί οι καυγάδες να φαίνονται αστείοι, θα εκνευρίσουν, όμως, την Βασιλική και τον Φίλιππο, οι οποίοι θα μάχονται κάθε φορά να επιβάλλουν την τάξη. Χάιδω και Αρετή θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Χάιδω και Αρετή τσακώνονται για το μωρό

Ακόμη και ο Στέφανος θα αντιληφθεί πως με τον θυμό του δεν κερδίζει κάτι. Έτσι, θα πλησιάσει ξανά την αδελφή του, ζητώντας της συγγνώμη. Θα αγκαλιάσει την ανιψιά του ευτυχισμένος που έγινε θείος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή σκυλιάζει με την σχέση Αναστασίας-Αποστόλη

Το κλίμα θα είναι αρκετά όμορφο, ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Όταν, όμως, ξεκινήσουν οι συγκρούσεις μεταξύ του Φίλιππου και της Βασιλικής, τα πράγματα θα αλλάξουν ξανά, προς το κακό. Το ζευγάρι θα δοκιμαστεί και η εμπιστοσύνη τους προβλέπεται να κλονιστεί αρκετά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *