Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – ΑργυρώΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ.

Η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. “Πάλι θα είναι με αυτόν! Δεν θα ανεχτώ άλλο να παίζει μαζί μου.” λέει τρελαμένος απ’ τη ζήλεια με την οργή του να χτυπάει κόκκινο.

ΣΑΣΜΟΣ

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι ξανά μαζί ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για την μεταμόσχευση νεφρού. “Εμείς οι δύο πρέπει να είμαστε μαζί” του λέει χαρακτηριστικά με εκείνον να έχει αλλού το μυαλό του.

Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί του. “Θα μου το πληρώσουν και οι δύο, δεν θα περάσει έτσι αυτή η προδοσία” μονολογεί και κατευθύνεται εκεί. Στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό, φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν το περιμένει.

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Εκεί δεν βρίσκεται η Αργυρώ με τον Αστέρη αλλά η Στέλλα και ο Αστέρης. Ο Αστέρης εξηγεί στην Στέλλα ότι αγαπά την Αργυρώ και αυτή είναι γυναίκα της ζωής του. Δεν μπορεί να επιστρέψει στη δική της αγκαλιά γιατί θα είναι σα να την κοροϊδεύει και της ζητά να απομακρυνθεί από αυτόν και την οικογένειά του.

Σασμός: Η Στέλλα μεθάει και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αστέρη

Τελικά ο Σταύρος κάνει τσακωτούς τον Αστέρη και την Αργυρώ την ώρα που μιλάνε και ξεσπάει πάνω τους. Πλέον η ζήλεια του έχει χτυπήσει κόκκινο και ανάμεσα σε εκείνον και την Αργυρώ ξεσπάει ένας πόλεμος που θα φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού όπως όμως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδιά.

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με το χειρότερο πρόσωπο της μοίρας. Τα χρέη του αδερφού του Βαγγέλη, από τους τοκογλύφος συσσωρεύονται με εκείνους να τον πιέζουν να τους δώσει τα χρήματά τους.

Σασμός – Έξαλλη η Σοφία: «Μείνε μακριά από το παιδί μου ρε»

Όταν συνειδητοποιούν πως δεν πρόκειται να βγάλουν άκρη με τον Βαγγέλη αποφασίζουν να τον χτυπήσουν εκεί που πονάει περισσότερο. Έτσι βάζουν στο στόχαστρο τους τον Σταύρο. “Δώσε μας εσύ τα χρήματα αλλιώς δεν θα την βγάλεις καθαρή” του λένε.

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Ο Σταύρος όμως δεν είναι διατεθειμένος να ενδώσει σε εκβιασμούς και πάνω σε μια συμπλοκή τον πυροβολούν. Ο Σταύρος σωριάζεται νεκρός με την Αργυρώ παρά τις διαφορές τους να βυθίζεται στο πένθος.Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *