Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Μυστικά και ψέματα στο νέο επεισόδιο

Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα επιστρέφουν με νέο επεισόδιο την Παρασκευή 21/1 γεμάτο μυστικά και ψέματα που έρχονται στην επιφάνεια. Θα καταφέρουν ο Λυκούργος κι η Πένη να χωρίσουν τη Λίζα και τον Άλφρεντ; Θα το μάθει η Λίζα;

Η Πένη και ο Λυκούργος στήνουν κάθε είδους δολοπλοκία για να καταφέρουν να χωρίσει η κόρη τους από τον Άλφρεντ. Εκτός από τα ψεύτικα τηλεφωνήματα στην Λίζα από την υποτιθέμενη ερωμένη του Άλφρεντ, η Πένη που δεν καταφέρνει με αυτό τίποτα, τώρα αρχίζει να βάζει λόγια στον Άλφρεντ για την κόρη της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;

 

Όταν ούτε και αυτό έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, τη λύση δίνει το παλιό φλερτ της Λίζας με το Νικολάκη Λαλαμπίρδα. Μέσα από μια παρερμηνεία, το τέχνασμά τους λειτουργεί, και τελικά πετυχαίνουν το στόχο τους. Ο Άλφρεντ φεύγει για την Αθήνα. Αλλά η Λίζα αντιλαμβάνεται την δολιότητα των γονιών της και φεύγει κι αυτή για να πάει να βρει τον Άλφρεντ.

Στο νέο επεισόδιο (21/1) στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα», την ακολουθεί και η μητέρα της στην Αθήνα και προσπαθεί να την εντοπίσει. Και ενώ η Πένη περιπλανιέται απελπισμένη στην Αθήνα συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. Συναντάει τυχαία σε ένα δρόμο τον Μπουκουράν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός υποφέρει κρυμμένος σε σπηλιά στο βουνό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *