Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος Αντικαταστάτης Του Πετρή

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος θα μάθει πως η Αργυρώ και η Μαρίνα είναι η οικογένεια που αναζητούσε, στη σειρά Σασμός. Ο πατέρας του ήταν ο Μάρκος Βρουλάκης, ο σύζυγός της Μαρίνας. Η αδελφή του είναι η Αργυρώ και ο αδελφός του ήταν ο Πετρής.

          Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος αντικαταστάτης του Πετρή

Η αποκάλυψη αυτή θα πέσει σαν βόμβα στους Βρουλάκηδες. Θα έρθει τη στιγμή που όλοι θα θρηνούν για τον Πέτρο. Ο Άγγελος θα ανακαλύψει όλη την πικρή αλήθεια, γύρω από το παρελθόν της μητέρας του, της Ανθούλας. Μάλιστα, θα μάθει πως η Καλλιόπη του είχε πει φρικτά ψέματα, για να τον προφυλάξει.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδια 104 ,105 , 106 , 106 ,107 ,108 , 109 , 110 , 111,112

Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος Αντικαταστάτης Του ΠετρήΟι επισκέψεις του στο σπίτι των Βρουλάκηδων θα γίνονται όλο και πιο τακτικές. Η γιαγιά Ειρήνη θα αγκαλιάσει τον εγγονό της, γνωρίζοντας πως ξέρει. Ο Άγγελος δε θα κρατηθεί, θα λυγίσει και θα αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα. Οι στιγμές στο σπίτι είναι κρίσιμες, μετά τον χαμό του Πετρή. Όλοι τους είναι βασανισμένοι. Η Αργυρώ και η Μαρίνα προσπαθούν να συνέλθουν, ενώ ο Άγγελος είναι πάντα κοντά τους, παρέχοντας κάθε βοήθεια, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα δίνει στεγνά τον δολοφόνο του Πέτρου

Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα τον δεχτούν αμέσως στην οικογένεια. Η Μαρίνα δε θα σκεφτεί πως αυτό το παιδί είναι καρπός του αντρός της και της ερωμένης του. Θα τον αγκαλιάσει σφιχτά, ανακοινώνοντάς του πως είναι μέλος της οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος «συνένοχος» στην επίθεση της Μαρίνας

Η Αργυρώ θα βρει στο πλευρό του έναν νέο αδελφό. Ο Άγγελος θα της απαλύνει τον πόνο της απώλειας, θα την κάνει να τον δει σαν αδελφό της, στη θέση του Πετρή. Μία νέα οικογένεια χτίζεται από την αρχή, με την γιαγιά Ειρήνη να αποκαλύπτει ένα προς ένα τα μυστικά της…

 

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση