Η Γη της Ελιάς: Σπάνε τα νερά της Βασιλικής – Σε σοκ η Χάιδω

Σε μεγάλο πανικό θα βρεθεί η Χάιδω, μόλις συνειδητοποιήσει πως η Βασιλική γεννάει, στην γη της ελιάς. Τα νερά σπάνε και όλοι βρίσκονται σε πανικό. Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα αγκαλιάσει επιτέλους το μικρό της κοριτσάκι, με τη χαρά να είναι τεράστια.

             Η Γη της Ελιάς: Σπάνε τα νερά της Βασιλικής – Σε σοκ η Χάιδω

Η Χάιδω είναι στο πλευρό της και την τρέχει στο νοσοκομείο. Πίσω ακολουθεί ο Φίλιππος, ο οποίος δεν αφήνει το χέρι της αγαπημένης του. Ο Στάθης και η Αρετή δε φαίνονται πουθενά. Μαθαίνουν για τη γέννα, εκ των υστέρων.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Στέλλα εγκαταλείπει τον Γεράσιμο

Η Βασιλική, αν και είχε κάποιες μικρές επιπλοκές, γεννάει, φέρνοντας στην γη της ελιάς ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το αγκαλιάζει σφιχτά, με τα μάτια της να δακρύζουν από συγκίνηση. Στο νοσοκομείο πηγαίνουν ο Λυκούργος, η Μαργαρίτα και η Χάιδω.

Σε απόγνωση ο Στάθης και η Αρετή

Τα νέα της γέννας δε θα αργήσουν να φτάσουν στο σπίτι του Καπερνάρου. Ο Στάθης και η Αρετή θα μάθουν πως η κόρη του γέννησε, πως το εγγονάκι τους είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Γη της Ελιάς: Θύμα ληστείας η Ευτυχία – Ποιος είναι ο δράστης

Τότε είναι που θα αναθεωρήσουν πολλά. Θα νιώσουν απαίσια για τον τρόπο που φέρθηκαν, θα μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που την πέταξαν από το σπίτι. Το μωρό αυτό θα ενώσει τις δύο οικογένειες, με τον Στάθη και την Αρετή να κάνουν πίσω για χάρη της εγγονής τους.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 22-23-24, μια μεγάλη αποκάλυψη που θα σοκάρει

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα βαφτίζει το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Σύντομα θα επισκεφτούν την κόρη τους, μετανιωμένοι. Θα την σφίξουν στην αγκαλιά τους, με την Βασιλική να συγχωρεί τα λάθη τους. Σύμφωνα με το TiVi, το μωρό αυτό θα φέρει πολλές καταστάσεις δύσκολες, άλλες για γέλια κι άλλες για κλάματα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *