Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 138 , 139, 140

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 138 , 139, 140Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 138 , 139, 140

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια  138 , 139, 140 της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

 

Η γη της ελιάς, 138: Η Μαργαρίτα σοκαρισμένη από το άδοξο τέλος

Η γη της ελιάς 01/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 138
Ο αστυνόμος Κουράκος μετά τον καβγά στο καφενείο του Πότη, κλείνει τον Αποστόλη και τον Ανέστη στο κρατητήριο και τους κρατά εκεί όλη τη νύχτα. Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος και η Αθηνά περνούν όμορφες, χαλαρές στιγμές στο Σούνιο. Ο Ιάκωβος συνειδητοποιεί πλέον πως η έλξη που νιώθει για την Αθηνά, είναι κάτι που δεν μπορεί να σταματήσει. Η Μαρία, η οποία έχει αντιληφθεί όσα συμβαίνουν, προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη νιώθει ενοχές και να παραδοθεί στα συναισθήματά της.

Η Μαργαρίτα είναι σοκαρισμένη από το άδοξο τέλος που είχε ο άστεγος που βρισκόταν υπό την προστασία της και δίνει κατάθεση στον αστυνόμο με την ελπίδα να συλληφθεί ο ένοχος. Πάντα δίπλα της, βρίσκεται ο Θεοδόσης και την παρηγορεί.

Η σχέση Στέφανου και Μυρτάλης δοκιμάζεται σκληρά. Η Μυρτάλη αντιδρά έντονα για τις συνεχείς επισκέψεις του Στέφανου στη μητέρα του και το ζευγάρι καβγαδίζει γι’ ακόμα μία φορά. Η Βασιλική εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένη που οι γονείς της τής έκλεισαν την πόρτα και, όσο περνούν οι μέρες, βρίσκει τη στοργή που της λείπει στη Χάιδω. Σε μια βόλτα που κάνουν ο Φίλιππος και η Βασιλική συναντούν απρόσμενα την Αρετή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχονται μουσικές βραδιές στο καφενείο – Ποιος τραγουδά;

 

Η γη της ελιάς, 139: γιατί η Αρετή θέλει να χτυπήσει την Βασιλική;

Η γη της ελιάς 02/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 139
Η Αρετή επιτίθεται στη Βασιλική με οργή κι εκείνη την ακούει σοκαρισμένη, χωρίς να βγάλει λέξη. Όταν όμως η Αρετή θα σηκώσει το χέρι της να χτυπήσει την κόρη της, ο Φίλιππος θα αντιδράσει και θα δείξει ξεκάθαρα ότι είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Βασιλική με κάθε τρόπο.

Ο Ιάκωβος φεύγει εσπευσμένα από το Σούνιο, δείχνοντας στην Αθηνά ότι θέλει να κρατήσει απόσταση για λίγο, επειδή τρέφει έντονα συναισθήματα που νιώθει για εκείνη. Η Αθηνά, από την πλευρά της, πιστεύει ότι δεν πρέπει να εκδηλωθούν τα συναισθήματά τους, φοβούμενη ότι θα πυροδοτηθούν αντιδράσεις που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει. Η Χάιδω κάνει πρόταση στον Λυκούργο να συγκατοικήσουν κάποια στιγμή.

Οι καβγάδες της Μυρτάλης με τον Στέφανο είναι καθημερινοί και το τέλος της σχέσης τους φαίνεται να πλησιάζει. Ο Θεοδόσης βάζει τη Μαργαρίτα να υπογράψει τα συμβόλαια του σπιτιού. Ο Στέφανος το βράδυ κοιμάται στο σπίτι της μητέρας του και το ποτήρι για τη Μυρτάλη ξεχειλίζει. Του ετοιμάζει βαλίτσα και τον διώχνει από το σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σκληρό χτύπημα της μοίρας για δύο ήρωες

 

Η γη της ελιάς, 140: η Μυρτάλη διώχνει και χωρίζει τον Στέφανο!

Η γη της ελιάς 03/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140
Ο Στέφανος επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι και ανακοινώνει πως χώρισε με τη Μυρτάλη, αλλά αρνείται να εξηγήσει τους λόγους. Ο Στάθης λέει πως αιτία είναι η εξάρτηση του γιου του από τη μητέρα του και προσπαθεί να του εξηγήσει ότι προσεγγίζει με λάθος τρόπο την κατάσταση. Ο Στέφανος από την άλλη τον κατηγορεί για όσα του συμβαίνουν. Η Μυρτάλη εξιστορεί τα γεγονότα στην Ιουλία και τον Ιάκωβο, με τον θείο της να τη δικαιολογεί.

Η Μαργαρίτα ενημερώνεται για την αιτία θανάτου του άστεγου κι ευχαριστεί τον Κουράκο που διαλεύκανε την υπόθεση. Η Αθηνά ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Μάνη. Ο Γιώργης Κουράκος κάνει μια πρώτη συζήτηση με την Ιουλία για το αν εκείνη θέλει παιδιά ή όχι.

Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως, από τη στιγμή που δεν μένει πια στο σπίτι τους, θα συγκατοικήσει με την Αντιγόνη. Τα εγκαίνια της εταιρείας καλλυντικών είναι το γεγονός που κουβεντιάζει όλο το χωριό. Όλοι δίνουν το «παρών» και εύχονται καλές δουλειές.

Η ηχηρή απουσία του Ισίδωρου συζητιέται έντονα, κανείς όμως δεν γνωρίζει τον λόγο. Κι ενώ η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κυλάει ομαλά, μια ξαφνική αδιαθεσία την οδηγεί στο νοσοκομείο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *