Άγρια Γη: Ο Στάμου αποχαιρετάει την Ελπίδα

Άγρια Γη: Ο Στάμου αποχαιρετάει την Ελπίδα

Άγρια Γη: Ο Στάμου αποχαιρετάει την Ελπίδα

 

Ο Στάμου θα βγει από την εντατική και θα ζητήσει να δει την κόρη του Ελπίδα στο σημερινό επεισόδιο της Άγριας Γης.

Μετά από το ατύχημα που είχε ο Στάμου νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση. Όμως, με την βοήθεια των γιατρών θα τα καταφέρει και θα βγει από την εντατική. Το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει ο Στάμου είναι να του φέρουν να δει την Ελπίδα καθώς καταλαβαίνει ότι δεν του απομένει πολύς χρόνος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ερωτεύεται τον επιστάτη;

Την ίδια ώρα ο Άρης προσπαθεί να απομακρύνει από κοντά του την Όλγα, η οποία έχει διαφορετικά συναισθήματα γι’ αυτόν. Έτσι, σκέφτεται να καταστρώσει ένα σχέδιο με θύμα τον ίδιο ώστε να μείνει η Όλγα μακριά του.

 

Όμως, η συμπεριφορά του Άρη προς την Όλγα δεν θα αρέσει καθόλου στην Ελπίδα. Η οποία θα πάρει την απόφαση να τον απομακρύνει από την ζωή της, όσο και αν μέσα της τον αγαπά. Έτσι, η Ελπίδα θα πληγωθεί για ακόμα μια φορά και θα στεναχωρηθεί από την κατάσταση που θα δει τον Στάμου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αξίζει η Αργυρώ μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα;

Από την άλλη, ο Αντώνης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του με την Ρένα. Η κίνηση αυτή θα εκνευρίσει την Όλγα καθώς πιστεύει ότι ένας γάμος θα δώσει το δικαίωμα στην Ρένα να διεκδικήσει μέρος της περιουσία τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *