Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειες

Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειεςΗ γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενά επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειες.

Ο Στάθης γυρίζει στην Αρετή – Η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειες..

Ο Στάθης συνεχίζει να βασανίζεται για την Ιουλία και μένει μακριά από την οικογένειά του ελπίζοντας σε κάτι που όπως φαίνεται είναι μάταιο. Την ίδια στιγμή, οι συγκυρίες τον φέρνουν μπροστά στις ευθύνες του, ενώ η Βασιλική και ο ερχομός της κόρης της, θα αλλάξουν τις καταστάσεις και θα τον κάνουν να πάρει την απόφαση και να γυρίσει πίσω στην Αρετή και στο σπίτι του.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική προετοιμάζονται για την έλευση του μωρού, ενώ η Άννα προθυμοποιείται να γίνει νονά. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ανυπομονούν για τη στιγμή που θα γεννηθεί το κοριτσάκι τους, ενώ ο Στάθης συνεχίζει να ζει μακριά από την οικογένειά του, πληγωμένος από τον γάμο της Ιουλίας, την οποία κάποια στιγμή συναντά στο δρόμο και τη ρωτάει: Ιουλία, πες μου την αλήθεια, είσαι πραγματικά ευτυχισμένη με τον Γιώργη; Εκείνη τον κοιτάζει πικραμένη, σηκώνει ψηλά το κεφάλι και του απαντά: Ναι, πάρα πολύ. Είμαι ευτυχισμένη, είσαι ευχαριστημένος τώρα; και φεύγει.

Συμφωνα με το περιοδικό TV Σίριαλ, η Βασιλική εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένη που οι γονείς της της έκλεισαν την πόρτα και, όσο περνούν οι μέρες, βρίσκει τη στοργή που της λείπει στη Χάιδω. Η Χάιδω την έχει πραγματικά σαν κόρη της και της λέει να μη στενοχωριέται: Σαν μάνα σου να με βλέπεις και όλα θα γίνουν, κορίτσι μου, την καθησυχάζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αννα και Κυπριανή είναι το ίδιο πρόσωπο;

Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειες

Ωστόσο λίγο αργότερα, σε μία βόλτα που κάνουν ο Φίλιππος και η Βασιλική, συναντούν απρόσμενα την Αρετή. Η Αρετή μόλις τους βλέπει γίνεται έξαλλη και επιτίθεται στη Βασιλική με οργή κι εκείνη την ακούει σοκαρισμένη να βρίζει και να καταριέται, χωρίς να βγάλει λέξη.

Όταν όμως η Αρετή πάει να σηκώσει το χέρι της να χτυπήσει την κόρη της, ο Φίλιππος θα αντιδράσει και θα δείξει ξεκάθαρα ότι είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Βασιλική με κάθε τρόπο. Στο μεταξύ ο Γιώργης Κουράκος κάνει μία πρώτη συζήτηση με την Ιουλία: Θέλω να σε ρωτήσω αν θέλεις παιδιά ή όχι, της λέει.

Οι καταστάσεις στο σπίτι των Καπερνάρων αλλάζουν, καθώς ο Στέφανος χωρίζει με τη Μυρτάλη εξαιτίας της Αρετής. Ο Στάθης όταν το μαθαίνει μιλάει στον γιο του: Στέφανε, η εξάρτηση σου από τη μάνα σου είναι η αιτία που χώρισες με την Μυρτάλη. Έκανες πολύ μεγάλο λάθος που την άφησες να προσκολληθεί τόσο πολύ πάνω σου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τρόμος για τον Λυκούργο: «Την βάψαμε…»

Με λάθος τρόπο προσέγγισες όλη την κατάσταση, του επισημαίνει. Ο Στέφανος από την άλλη γίνεται έξαλλος και τον κατηγορεί για όσα του συμβαίνουν: Εσύ φταις για όλα. Εσύ την άφησες, Τι ήθελες; Να την παρατήσουμε όλοι μας; Του απαντάει.

Ο Στάθης αρχίζει να έχει ενοχές για την πλήρη διάλυση της οικογένειας του, ενώ κάνει παράλληλα δεύτερες σκέψεις αν πρέπει να συμβιβαστεί και να γυρίσει πίσω στη γυναίκα του. Την ίδια στιγμή κι ενώ η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κυλάει ομαλά, μία ξαφνική αδιαθεσία την οδηγεί στο νοσοκομείο.

Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειες

Όλοι είναι ανάστατοι, όμως όλα πάνε καλά και η κοπέλα γεννάει ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τα νέα μαθαίνονται και ξαφνικά όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Ο Στάθης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και γυρίζει πίσω στην Αρετή, ενώ αρχίζουν να συζητάνε το πώς θα έρθουν ξανά κοντά στην kόρη τους και στο εγγόνι τους. Όπως θα δούμε πολύ αργότερα, αυτό δεν θα είναι μία εύκολη απόφαση.

Ωστόσο το μωρό της Βασιλικής και του Φιλίππου θα γίνει η αφορμή να ενωθούν οι δύο οικογένειες που τους χώριζε μεγάλο μίσος, χωρίς όμως να έχουν εξαλειφθεί όλα τα προβλήματα. Οι καταστάσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες, άλλες για γέλια και άλλες για κλάματα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *