Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μεγάλος Καυγάς Ζωής – Αιμιλίας Και Τα Αποτελέσματα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μεγάλος Καυγάς Ζωής – Αιμιλίας Και Τα Αποτελέσματα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μεγάλος Καυγάς Ζωής – Αιμιλίας Και Τα Αποτελέσματα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι δύο αδελφές θα έχουν έναν πολύ μεγάλο καυγά. Η Αιμιλία και η Ζωή θα πιαστούν στα χέρια, με τη σκηνή αυτή να είναι σοκαριστική, στις Άγριες Μέλισσες. Η συμπεριφορά της Αιμιλίας ενοχλεί αρκετά την αδελφή της, η οποία προσπαθεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο μεγάλος καυγάς Ζωής – Αιμιλίας και τα αποτελέσματα

Βρίσκεται απέναντι από τον άντρα της, αλλά από τις απόψεις που φωνάζει η αδελφή της διαρκώς. Θέλει να απέχει από αυτό που πρεσβεύουν, κρατώντας τις δικές της αποστάσεις. Η Αιμιλία, όμως, δε συμφωνεί με τη στάση της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένα δείπνο καταλήγει σε νύχτα αχαλίνωτου πάθους

Το βλέμμα της διαρκώς την κατακρίνει. Ξέρει για τον Κωνσταντή Σεβαστό και μειώνει διαρκώς τη Ζωή για την επιλογή της να προδώσει τον άντρα της. Με τον Ακύλα οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές, με την Αιμιλία να δίνει τη δική της χαριστική βολή.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μεγάλος Καυγάς Ζωής – Αιμιλίας Και Τα ΑποτελέσματαΗ Ζωή και η Αιμιλία δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια, με τις αποκαλύψεις να έρχονται ξανά στο φως, στις Άγριες Μέλισσες. Τα προβλήματα στη σχέση τους πηγάζουν από το παρελθόν. Πάντοτε υπήρχε αυτή η ανεξήγητη κόντρα. Μόνο που τώρα η Ζωή δεν κάνει πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η επόμενη μέρα μετά τον θάνατο της Αναστασίας

Παρόλο που τρέμει στην ιδέα πως η Αιμιλία θα λυγίσει και θα μιλήσει, ξεσπάει. Δεν αντέχει άλλο την αδελφή της και της φωνάζει. Η Αιμιλία της απαντά ανάλογα και το αρχοντικό των Σεβαστών ηχεί από κατάρες.

Σύμφωνα με το TV O’Clock, η Ζωή την πετάει στο δρόμο. Της ζητάει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει άμεσα από το σπίτι! Η Αιμιλία την ακούει, παίρνει τη βαλίτσα της και φεύγει, μέχρι ο Ακύλας να τρέξει πίσω της.

Της ζητάει να επιστρέψει, της ζητάει να δώσει τόπο στην οργή. Η σχέση της Αιμιλίας και της Ζωής κρέμεται από μία κλωστή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *