Άγριες Μέλισσες – Ελένη: «Μακριά από τον άνδρα μου, το κατάλαβες;»

Άγριες Μέλισσες – Ελένη: «Μακριά από τον άνδρα μου, το κατάλαβες;»Οι εξελίξεις δεν έχουν σταματημό στις Άγριες Μέλισσες και στο σημερινό επεισόδιο οι εντάσεις, οι κόντρες και οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν. Όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ που ακολουθεί, η Ελένη απόψε στις Άγριες Μέλισσες θα επισκεφθεί τον Ζάχο και ένας έντονος καυγάς μεταξύ τους ξεσπά. Ποιος είναι ο λόγος που οι δυο ήρωες θα έρθουν σε έντονη ρήξη;

Τι θα δούμε απόψε 17/1 στις Άγριες Μέλισσες;

Η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο και αυτή η συνάντηση θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο, που είναι ο λόγος για τον οποίο θα επισκεφθεί τον Ζάχο, λέγοντάς τον να τον αφήσει ήσυχο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει τον καινούριο σκόπελο; Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανασάκη στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη απόψε στις Άγριες Μέλισσες, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας. Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου. Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Διαβάστε Επίσης  «H γη της ελιάς» έτσι επιστρέφει ο Στέφανος στη σειρά!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *