Σκοτεινή Θάλασσα: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Χρήστου

Μία απόπειρα δολοφονία κατά του Χρήστου έρχεται στα επόμενα επεισόδια στη «Σκοτεινή Θάλασσα» κι όλα θα αλλάξουν. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι έρευνες για την εξαφάνιση της Άννας συνεχίζονται. Παρόλα αυτά, κάποιος έχει βάλει στο μάτι τον Χρήστο και θέλει να βγει από τη μέση.

Ο Χρήστος προσπαθεί με κάθε κόστος να αποδείξει την αθωότητά του. Το βίντεο που βγήκε στην επιφάνεια δημιούργησε ερωτήματα και απορίες. Παρόλες όμως τις εξηγήσεις της αστυνομίας, οι αντιδράσεις δε θα αργήσουν να έρθουν. Πρώτη απ’ όλους, η Όλγα δεν πιστεύει στην αθώωση του Χρήστου και πρωτοστατεί. Η Ξένια θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον γιο της κι έτσι οι δύο οικογένειες θα έρθουν ξανά σε σύγκρουση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος αναφωνεί: «Ισίδωρος Βρεττάκος ο τζούνιορ»

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος θα κάνει ένα ταξίδι στην Αθήνα, ακολουθώντας ένα νέο στοιχείο σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Στον δρόμο προς την Αθήνα, όμως, συνειδητοποιεί ότι κάτι πάλι λάθος στο αυτοκίνητο. Τα φρένα δε δουλεύουν. Ο Χρήστος θα προσπαθήσει να σταματήσει το αυτοκίνητο, αλλά θα χάσει τον έλεγχο και θα βγει εκτός πορείας.

Ο Χρήστος κι η Σμάρω μιλούν για την απόπειρα δολοφονίας στη Σκοτεινή Θάλασσα
Κάποιος τον έχει στοχεύσει. Γρήγορα θα μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου θα νοσηλευτεί. Η Σμάρω ανήσυχη θα τον επισκεφτεί κι ο Χρήστος θα της μοιραστεί την υποψία του ότι η Άννα είναι ζωντανή και κρύβεται από όλους. Η Σμάρω πεισμώνει και προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τα κομμένα φρένα και την απόπειρα δολοφονίας του Χρήστου στη «Σκοτεινή Θάλασσα». Θα τα καταφέρει;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φώτης ράκος, οδεύει προς την αυτοκτονία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *